reklama
witam:-) i 2dni w pracy juz odbebnione:-) juz wykapana jestem i nawet w polowie spakowana juz nie umiem sie doczekac az zobacze sie ze starymi znajomymi:-) mam nadzieje ze mala mi da choc troszke pospac bo jutro jeszcze tyle na glowie mam...
Manolka ja wykorzystalam tylko jeden kupon z Pixi photo. Daja tylko jedno zdjecie za darmo a za reszte trzeba placic krocie.. ale zawsze pamiatka jest:-) jesli chodzi o ubranko dla dziecka rzecz gustu..
Vampiria ja tez nigdy nie mialam problemu z przewozem mleka jedynie co to raz sie do mnie doczepili ze mam soczek w takiej butelce na ktorej nie pisze ze to dla dzieci! jak dla mnie po samych obrazkach na butelce mogloby sie wywnioskowac ze to picie dla dzieci.. wiec zalezy na kogo trafisz..
Isabell chyba kazdy facet jest taki.. jak przed pojsciem do pracy wysprzatam mieszkanie na cacy a po 2 dniach wyglada jakby tornado przeszlo... wiec tez jutro musze ogarnac troszke i wlaczyc pralke jeszcze przed samym wyjazdem..
dobranoc dziewuszki:-)
Manolka ja wykorzystalam tylko jeden kupon z Pixi photo. Daja tylko jedno zdjecie za darmo a za reszte trzeba placic krocie.. ale zawsze pamiatka jest:-) jesli chodzi o ubranko dla dziecka rzecz gustu..
Vampiria ja tez nigdy nie mialam problemu z przewozem mleka jedynie co to raz sie do mnie doczepili ze mam soczek w takiej butelce na ktorej nie pisze ze to dla dzieci! jak dla mnie po samych obrazkach na butelce mogloby sie wywnioskowac ze to picie dla dzieci.. wiec zalezy na kogo trafisz..
Isabell chyba kazdy facet jest taki.. jak przed pojsciem do pracy wysprzatam mieszkanie na cacy a po 2 dniach wyglada jakby tornado przeszlo... wiec tez jutro musze ogarnac troszke i wlaczyc pralke jeszcze przed samym wyjazdem..
dobranoc dziewuszki:-)
manolka
Fanka BB :)
Adas chory. Wczoraj nagle dostal goraczki,wymiotowal. Bylam dzis w przychodni z nim.
Wczoraj zaliczylismy pierwsza wizyte u dentysty, blsmy u Polki, super jestem zaowolona....Aule zapoznawal sie z gabnetem, pobawil sie i za 2 mies znowu. Wyszedl barzo zadowolony.
Wczoraj zaliczylismy pierwsza wizyte u dentysty, blsmy u Polki, super jestem zaowolona....Aule zapoznawal sie z gabnetem, pobawil sie i za 2 mies znowu. Wyszedl barzo zadowolony.
Ahhh co za pogoda. My juz zaliczylismy : Tesco i plac zabaw teraz juz w domku posiedzimy.
Dzis wieczorem sie zabieram za szycie ubranka na chrzest bo stwierdziam ze skoro Barnimowi szylam to i Mestwinkowi tez uszyje. Material kupiony wiec teraz do dziela.....
Pytam sie ostatnio Barnima gdzie jest moj kochany synek ? a on na to : dzidzia
manolka - a wiadomo od czego temp ??cos mowili w prychodni.
Dzis wieczorem sie zabieram za szycie ubranka na chrzest bo stwierdziam ze skoro Barnimowi szylam to i Mestwinkowi tez uszyje. Material kupiony wiec teraz do dziela.....
Pytam sie ostatnio Barnima gdzie jest moj kochany synek ? a on na to : dzidzia
manolka - a wiadomo od czego temp ??cos mowili w prychodni.
ja tez juz bylam na placu zabaw ale dlugo nie posiedzielismy bo zaczelo padac...ale niedlugo zabieram sie za robienie salatki Sałatka z brokułem i fetą bo jutro wpada do mnie kolezanka. Wyglada smakowicie a musze przyznac, ze nigdy takiego zestawienia nie jadlam. Jak macie przepisy na jakies fajne, oryginalne salatki to poprosze
manolka
W przychodni pielegniarka powiedziala ze to z powietrza pewnie.
Ja zs pieke placek z truskawami i galaretka, a jutro zamierzam zrobic golabki.
Ja zs pieke placek z truskawami i galaretka, a jutro zamierzam zrobic golabki.
reklama
przerazona
jak się tak Was czyta to aż ślinka cieknie...
Podziel się: