reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

Aha, ok. dzięki. :)
A mam jeszcze jedno pytanie.. bo się w sumie nie zrozumiałam chyba z położną. ;X
Czy jak zacznę rodzic czy coś to kto dobierać będzie poród? ten kto akurat będzie czy ta położna do której chodzę czy coś. ;x To jest takie pomieszane że się gubię;.

reklama
miusiula gratki :) oby tak dalej :)

jestem wkur.. na maxa.. spadl mi dzis laptop i nie mam polowy obrazu.. nawet teraz jak pisze to mam plamy miedzy literami... kur... a tu wyjazd do polski i kasa znow pojdzie.. niewiem kiedy wejde tu jeszcze bo niewiem ile ten monitor wytrzyma a na zakup nowegp lapka pewnie bede musiala poczekac wiec zycze wam udanych wakacji :)

anitha- kur...... no to masz teraz kurcze probem ahhhh wspolczuje.

To aqua slim jak dlugo nalezy pic? ile saszetek zamowic z ebaya?
Jeszcze jest Alli , jest lepszy czy to to samo?

Anitha to wspolczuje, a nie masz ubepieczenia? Ja zawsze biore
Misialula gratki, ja tez mysle o porocie do dukana.
Doveinred niby pisza ze po 2 tyg widac efekty wiec conajmniej 14 saszetek potrzebujesz. Ja tez musze zaczac to pic

Witam dziewczyny dawno nie pisalam na forum.Jakos ostatnimi czasy nie mam ochoty na nic chyba dopadla mnie jakas depresja.Zastanawiam sie co bedzie dalej czy zostac tutaj czy wracac do pl za jakis czas.Agata ja rodziłam w wishaw opieka byla naprawde bardzo dobra mila polozna w sumie lezalam tylko 12 godzin po porodzie ale jestem bardzo zadowolona.Mam porownanie z polska gdyz pierwsza corke rodzilam w kraju :wściekła/y: Dziewczyny doradzcie co zrobic z niejadkiem moja klaudia wogole nie chce jesc procz serkow i owocow .

Bylam dzis na godz otwartych u HV bo mialam pare pytan. Igus ma wklesnieta glowke z tylu..... okazalo sie z za duzo siedzi w foteliku samochodowym (al on tylko tam usnac potrafi....). Nienawidzi swojego lozeczka, zeby go zachecis HV polecilakupic grajace karuzele do lozeczka mocowana. Jakie polecacie???
MOj telefon dzis sie zepsul sam z siebie.......

isabel niemamy zadnego ubezpieczenia.. nigdy bym sie nie spodziewala ze bedzie potrzebne.. juz wypatrzylam sobie hp za ok 260 f wiec nawet nie duzo.. maz tez nawet nie krzyczal :) ekran wylal jeszcze bardziej i mam teraz tylko 1/4 monitora.. kur.. ja to mam pecha

doveinred ja pilam wsumie ok 1.5 miesiaca. najpierw tak jak u misiuli po 4 dniach ubylo mi 2 kg, pozniej byl troche zastoj przez jakis tydz nie spadlo nic. i pozniej juz z gorki :) najwazniejsze jest to ze nie pije tego prawie od roku a waga jeszcze troche spadla i zanego efektu jojo nie bylo..

marlenka na niejadka nic nie poradzisz musisz to przeczekac , wszystkie to przechodzimy bardziej lub mniej :)

reklama
Anitha no ja zawsze na takie sprzety ubezpieczenie biore
Ja jutro zaczynam aqua slim i zobaczymy, pilam wczesniej ale bardzo nieregularnie wiec efektu nie bylo a w przyszlym tyg wezme sie za ducna

Do góry