reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

Hey
My tez nie zmieniamy opony, moj ja załatał. No ale teraz bedzie trzeba na nia uwarzac:wściekła/y:
gwiazdeczka- nie panikuj, tylko idz do gp , a jak dosteniesz paracetamol to do szpitala podskocz z malym.

Mi astme tez leczyli paracetamolem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dopiero w szpitalu dostałam inhaloator,

Ale dzis slicznie bylo:-)

reklama
Gwiazdeczka i jak tam? Pomogli cos Alanowi? Jak on sie czuje?
Doty nietety z rodzina mojego meza jakos tak zawsze bylo, kazdy sie tylko nagadal i tyle
ja sie dogadalam z szefem ze da mi bezplatny urlop a ja wybiore sobie na ten czas te zmiany ktore mi pasuja, po czym opiekunka mi napisala ze do Polski nie jedzie
Dzisiaj bylo slicznie, po pracy chyba ze 3 godz siedzialam z Maja na dworze, a moj J nadal bez pracy i jak narazie cisza

faktycznie pieknie dzis bylo.. bylam z moim A na malych zakupach:) nikola wybawila sie na placu zabaw a teraz smacznie spi..
Isabell na pewno twoj maz cos znajdzie. Trzymam za niego kciuki

no to sie nic nowego nie dowiedzialas- to bylo pewne podejscie GP - oni sa raczej przewidywalni....

Mam nadzieje ze przestanie bolec a jak sie bardzo martwisz to mowie jedz do Sick Kids po to tam sa.

Ostatnia edycja:
Witam z rana z kawka w rece:-) moja mala to jakas kaleka.. bylam z nia na gorze i szykowalysmy sie zeby zejsc na dol a ten maly bak nie patrzy gdzie lezie i w drzwi sie uderzyla.. ale byl ryk.. no i jaki guz duzy.. teraz siedzi sobie w livingu przyniosla garnek, miski i lyzki i udaje ze gotuje:-) ale bede miala pomoc w domu w przyszlosci
:-)
Dzisiaj do pracy i jeszcze tylko jutro i wypad do Manchesteru:-):-D juz nie umiem sie doczekac:-D
Gwiazdeczka faktycznie nic ciekawego lekarz nie powiedzial.. moze faktycznie sie gdzies uderzyl i go boli. Ja na twoim miejscu poczekalabym jeszcze kilka dni i zobaczyla co bedzie sie dzialo a jak nie przejdzie pojechalabym na emergency.. zrobisz jak zechcesz..

Witam. mam kilka pytań. A widziałam że chyba któreś z was rodziły w szpitalu w Wishaw? I jak tam było? Albo ogólnie możecie mi coś powiedzieć? Bo już zaczynam się denerwować.
Ale teraz męczy mnie inne pytanie dziś idę na scan ( napisali mi coś 12-14 tydzień) więc zastanawia mnie czy jest szasna że zrobią mi jeszcze jeden? Bo najpierw miałam rodzić w polsce więc dopiero od 20 tygodnia jestem tu.. ;x I mianowicie chodzi mi o to czy orietuje się jaki jest koszt zdjęcia usg? czy on mi na tym scanie powie czy to będzie chłopiec czy dziewczynka ? czy jest możliwość zeby zgrał mi to na płytę? czy to wszystko jest dodatkowo płate?

przepraszam za chaotyzm moich wypowiedzi ;d.

Agata1221 jesli chodzi o szpital w wishaw to ja bylam bardzo zadowolona wszyscy bardzo dobrze sie mna opiekowali.. pokazali wszystko np jak karmic piersia, kapiel itp... byli na kazde zawolanie.. wiec nie masz sie co martwic. Jesli chodzi o scan to ja mialam tylko jeden ale wiem ze teraz sie troszke pozmienialo. Teraz nawet mowia plec dziecka (oczywiscie jesli chce sie wiedziec) i za scan nie placisz. Jesli chcesz miec scan w 4d zdjecia i plytke musisz sie wybrac na prywatny scan ktory kosztuje okolo 150£ w zaleznosci co bedziesz chciala wybrac. Ja robilam prywatnie w tej klinice Baby Scan, 4d Scans | 3d Ultrasound | Pregnancy Ultrasound | Glasgow | Scotland | UK

Gwiazdeczka to znowu standard, nic nie pomogli
Doty dzieki. Moja mala jest taka sama a Kuba jeszcze gorszy, niby duzy chlopak a taka sierota
Agata nie zgraja ci na plyte chyba ze pojdziesz prywatnie, co do plci to zalezy na kogo trafisz, czasami mowia a czasami nie. Prywatnie mozesz isc wpisz sobie w google baby scan, napewno jest w Glasgow koszt to od 40 w gore w zaleznosci od opcji. A co do szpitala to ja akurat nie bylam zadowolona, na gorsza opieke juz chyba nie mozna bylo trafic przy porodzie. Pozniej w 1 dzien trafily sie fajne babki ktore pomagaly
Ja dzisiaj ostatni dzien pracy w tym tyg, mam nadzieje ze bedzie pogoda na weekend bo chcielismy grila zrobic

Ostatnia edycja:
reklama
Ja sie wczoraj pierwszy raz opalalam:)

A wpadłam sie pochwalic, 4 dni pije aqua slim i juz 2 kg mniej:-):-):-)
Mam aqua slim mietowy, jest o niebo lepszy od zwykłego. Kupiłam na ebayu.
a od dzis wracam do dunkana, za kazsym razem jak tyje, wracam do niego, ale mam nadzieje ze teraz juz wytrwam:):-):-)

Azorek-wymieszałaś ten aqua slim - w garnku?:-D:-D:-D
Rozpuscilo sie?:-D:-D:-D:-):-)

Jutro wybieram sie z |Azorek na |Monkey biznes o 10-30 do 11 wtedy placi sie 4 Ł
Ktos chetny?

Do góry