reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

beti sorki Kamilka, zakrecona jestem.

emila, rosnie ci maly glodomor:-):-)

Ale wczoraj byl piekny dzien, my sobie grilowalismy na ogrodku , nawet dominik sie opalil choc lezał w cieniu:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Ja już odebrałam swojego szkraba z przedszkola, w międzyczasie trochę posprzatałam, ugotowałam obiad, pranie nastawiłam, sypialnie przemeblowałam. Anitha ja też tam długo dzwoniłam aż w końcu się wkurzyłam i wisiałam na lini bardzo długo aż w końcu się dodzwoniłam, aż mi prawie telefon padł dobrze że udało mi się dokończyć rozmowę, teraz czekam na decyzję. Ja zawsze do nich dzwonię bo prędzej się coś załatwi niż listownie

oj dzien bryy...
dziewczyny...mam takie pytanko....krepujace-ale...
czy ktoras z Was miala problemy z hemoroidami po ciazy??
dzieki za podtrzymanie na duchu...przez dwa dni wieczorami ryczalam-i darlam sie..obrazalam...pewnie mi hormony szwankuja...ale dzis mąż zadzwonil (jak codziennie zreszta) z pracy-ale o dziwo!! zapytal czy pojdziemy z dziecmi RAZEM na spacer!!
jakis sukces...

Witam
Beti sliczna masz coreczke,gratuluje.Nie martw sie na pocztku zawsze jest ciezko ale pare tyg minie i bedzie coraz lepiej zobaczysz,a z hemoridami to wiekszosc chyba ma problem,ja uzywalam krem Anusol kupilam go w bootsie jest bardzo dobry,jak beda ci na prawde dokuczac to idz do gp to jakies czopki ci zapisze albo moze w aptece sa dostepne,no i u mnie sie sprawdzila tez taka naturalna metoda podczas kapieli wcieraj mydlo.
Isabell kurcze wspolczuje bo pewnie ciezko tobie:-(
No my to mamy chyba szczescie bo maly sam zasypia i to tak bez problemu od chyba ok 5 miesiaca i mam nadzieje ze mu sie nic nie odwroci:-D
Wczoraj bylismy po drugiej stronie ediego na plazy i powiem wam ze bardzo fajne miesce a szczegolnie ze wczoraj taka ladna pogoda byla,niektorzy sie kapali ogolnie bardzo duzo ludzi wylegiwalo sie na plazy,do tego plac zabaw miejsce na grilla.

No dziewczyny ciężko trochę, narazie pierwszy dzień więc daję radę, ale pewnie w środę albo czwartek będę mieć dość. No ale co zrobić a najgorsze jest to że wcale większych pieniędzy za to nie ma i nawet za dojazd nie zwracają.

a mi anusol nie pomogl.Za to od lekarza dostalam czopki i krem proctosedyl.baaaardzo pomoglo.
Zaliczlismy dzis spacerek po starym miescie.A wieczorkiem idziemy na lady boys of bangkok:) (dzieki pani z pol sklepu i ASIEK:):):)

reklama
Z hemoroidami nie pomogę bo na szczęście mnie to ominęło, a co do Benefitów to najlepiej zadzwonić załatwisz od ręki i jedź do nich i z tamtąd dzwoń po jedny sygnale odbierają nie to co przez tą linie (ja tam 2 tyg dzwoniłam i się nie dodzwoniłam szlak mnie trafił i pojechałam) to jest za princes street na Haymarket-cie

Do góry