reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

My dzis spacerkowo.Trasa polecana przez ustyne, niestety wybieralysmy sie dzis jak sojki za morze...ale ostatecznie pospacerowalysmy.Swietne miejsce.:)
Ewa lece jutro na rynek-poszukujac krzeselka i maty na szczebelki do lozeczka(no wiecei op co mi chodzi!!). Moze nawet uda mi sie wstac|:)

reklama
dzień dobry dziewczyny :)
ale Wy duuuzo piszecie :>
troszke nieobecnosci i tyyyle zaleglosci :)
no musze sie pochwalic ze moja kamilka rosnie -i jeszcze jedno-w nocy budzi sie na jedzonko tylko 3 razy!!

Emilia ciesze sie, ze sie Wam moja trasa podobala tylko szkoda, ze nie moglam z Wami pospacerowac ;) moze nastepnym razem lepiej sie zorganizujemy. Pokaze Wam jak dojsc ta droga do ogrodu botanicznego i do parku na Ferry Rd.

b_eti sliczna dziewczynka - gratuluje. A skoro cieszysz sie ze budzi sie na jedzenie "tylko" 3 razy to ile wstawalas do niej wczesniej?

Jakie slicznosci:)slodziak maly:)
Asi sie poprzestawialo i ostatnio budzi sie w nocy na karmienie, wczesniej spala od 22 do 7-9.a wczoraj pobila sama siebie i o 17 zjadla 180 ml a o 19 190!!!!!!!!!
Beti wszystko zalezy od ksiedza-nasz nie chcial nic, bo powiedzial, ze Romek nadal nalezy do jego parafii.Niektorzy chca zaswiadczenie stad, ze chodzisz do kosciola, ze tutejszy ksiadz pozwala naq chrzest w innej parafii.
Udalo nam sie wstac.mamy kszeselko do karmienia, oslonki, ksiazeczki:)

jejjuuu..dokonałam wyczynu!! uspałam oboje naraz!! zeszlo godzine-ale sukces...a powiedzcie mi-czy was tez czasem nerwy ponosza?? juz myslałam ze oboje wytrzaskam po tyłkach.. :(
nie wiem..moze jakies zaburzenia cierpliwosci mam po porodzie??
w dodatku nie czuje sie wogole jak kobieta.. ;/ kurde..ciagle tylko dzieci...a moj maz wogole tego nie zauwaza :( ze potrzebuje sie poczuc jak BABA?? :(

reklama
beti wierze że jest Ci bardzo ciężko i wcale się nie dziwie dwoje małych dzieci jedno pewnie jest już wszędzie a drugie to maleństwo potrzebujące Cię 24 h na dobę bez pomocy może się nie udać ich ogarnąć no i aby poczuć się kobietą potrzebujesz chwili dla siebie więc zaangażuj męża na godz z dziećmi a ty weź gorącą kąpiel i się zrelaksuj może jakaś maseczka?? Będzie dobrze tylko musisz najgorsze przetrwać czyli jakieś 3 miesiące aż Kamilka podrośnie i będziesz miała dwa super szkraby które będą się razem bawiły i znajdą wspólny język więc warto chwile przecierpieć - dasz radę

Do góry