Maja wstała mi dzisiaj o 6.30 a myślałam że pośpi bo wczoraj w przedszkolu spala tylko 30 min a wieczorem poszla spac pózniej niż zwykle a wogle to marudna była. teraz na szczescie spi. A ja mam obiad z wczoraj, wczoraj posprzatalam, prasowac mi sie nie chce wiec w sumie nie mam nic do roboty
reklama
Mojej bylej najlepszej przyjacółce cos się odmieniło i zaczęła się odzywac a nie miałam z nią kontaktu odkad jestesmy w szkocji czyli prawie 4 lata, tylko tak sporadycznie raz na rok a jest chrzestna kuby. Teraz cos sie jej odmienilo. Miło
azorek84
mama Amelii 2009
hejka:-) Amelka budzila sie dzis "tylko" 2razy..ok 1.30 i o 4.30 nad ranem a od 7 na nogach i rozrabia zkad te nasze dzieci biora tyle energii to ja nie wiem ehhhh tez tak chce buuuu zasnela ok 10 rano ale na moim brzuchu przysnelam razem z nia ale obudzilam sie po 15 min bo ledwo moglam oddychac hihihihihi cos sie mlodej porobilo i nie chce sama zasypiac...jak ja mam spac z ponad 10kg dzieckiem na klacie??!!
ja juz zdazylam wziasc prysznic i mlodej obiadki zgotowac:-) teraz lece kawke wypic zanim lobuz sie obudzi bo znowu bedzie mi smoczek do kubka wrzucacdzisiaj strajk robie---nie sprzatam,nie gotuje i prasowac tez nie bede an obiad mezus zje pizze albo frytki hehehe
Misialula no to niezly pulpecik rosnie;-)najwyrazniej (.)(.) mlesio smakuje
Isabell z moim mezem to tak zawsze bylo...od 3 lat juz jest jako zatrudniony i od 3 lat dostajemy wezwanie 2x w roku do zaplaty kary za to ze jako samozatruniony nie rozliczyl sie na czas!!!tyle ze 2x wyslalismy dokumenty(osobiscie na poczte latalam) i 2x bylo dzwonione ze maja burdel na kolkach i papierow zlaesc nie moga
wczoraj przyszlo kolejne upomnienie i kolejna 100 do zaplatyno wsciec sie mozna doslownie...HM Revenue od samozatrudnionych i od zatrudnionych miesci sie w jednym budynku...to jakim cudem lukasz nadal jest jako selfemployed i employed jednoczesnie??!!i po wczorajszym upomnieniu(i karze) maz zdecydowal ze wysle raz jeszcze dokumenty tylko ja nie wiem kiedy on je wypelni bo leza juz ponad pol roku na biurku
ja juz zdazylam wziasc prysznic i mlodej obiadki zgotowac:-) teraz lece kawke wypic zanim lobuz sie obudzi bo znowu bedzie mi smoczek do kubka wrzucacdzisiaj strajk robie---nie sprzatam,nie gotuje i prasowac tez nie bede an obiad mezus zje pizze albo frytki hehehe
Misialula no to niezly pulpecik rosnie;-)najwyrazniej (.)(.) mlesio smakuje
Isabell z moim mezem to tak zawsze bylo...od 3 lat juz jest jako zatrudniony i od 3 lat dostajemy wezwanie 2x w roku do zaplaty kary za to ze jako samozatruniony nie rozliczyl sie na czas!!!tyle ze 2x wyslalismy dokumenty(osobiscie na poczte latalam) i 2x bylo dzwonione ze maja burdel na kolkach i papierow zlaesc nie moga
wczoraj przyszlo kolejne upomnienie i kolejna 100 do zaplatyno wsciec sie mozna doslownie...HM Revenue od samozatrudnionych i od zatrudnionych miesci sie w jednym budynku...to jakim cudem lukasz nadal jest jako selfemployed i employed jednoczesnie??!!i po wczorajszym upomnieniu(i karze) maz zdecydowal ze wysle raz jeszcze dokumenty tylko ja nie wiem kiedy on je wypelni bo leza juz ponad pol roku na biurku
Azorek84 - jesli chodzi o to rozliczanie i burdel jaki tam maja to moze lepiej bedzie sie rozliczac on line - ja tak zawsze robie i przynajmniej mam pewnosc ze oni to od razu dostali. I termin jest do konca stycznia jesli sie nie myle a jak sie rozliczasz na pamierze to trzeba to wyslac duzo wczesniej.
Hej.My od wczoraj mamy kawkowy nastroj.Byla dzis u mnie kolezanka-ciezarowka.Juz prawie,prawie.Tremin ma na polowe sierpnia.Biedactwo taaaaka spuchnieta.Juz zapomnialam jak my sie meczylysmy...
Ale za to mamy takie wspaniale Dzieciatka
Ale za to mamy takie wspaniale Dzieciatka
Ewa Chrupcała
Fanka BB :)
Azorek szczerze mówiąc to ja nie wiem z czego Ty się chcesz jeszcze odchudzać. Ja to chciałabym coś dorzucic do siebie a szczególnie w pewno miejsce na klacie a tu dupa jak stąd nie wiem gdzie no ale widzicie nikomu nie dogodzi a szczególnie kobiecie.
Mój mały właśnie zasną sobie więc teraz szybciutko tylko myju myju i do łóżeczka bo nie wiadomo kiedy się obudzi na jedzonko
Mój mały właśnie zasną sobie więc teraz szybciutko tylko myju myju i do łóżeczka bo nie wiadomo kiedy się obudzi na jedzonko
azorek84
mama Amelii 2009
maz nie pracuje od ponad 3 lat jako self employed wiec nie musi sie rozliczac w styczniu:-) i ja to wszystko wiem.ty wiesz i ninni wiedza tylko nie inland revenue ehhh moze wreszcie dokumenty do nich dojda ...tym razem wysle za potwierdzeniem podpisu chocby sprzataczki--zawsze to pewnosc na papierku ze dostali dokumentyAzorek84 - jesli chodzi o to rozliczanie i burdel jaki tam maja to moze lepiej bedzie sie rozliczac on line - ja tak zawsze robie i przynajmniej mam pewnosc ze oni to od razu dostali. I termin jest do konca stycznia jesli sie nie myle a jak sie rozliczasz na pamierze to trzeba to wyslac duzo wczesniej.
Ewa ja zawsze bylam jak Ty-szczupla....dopiero w szkocji sie roztylam...po poronieniu topilam smutki w zarciu a lukasz chcial byc kochanym mezem i zabieral mnie czesto w rozne miejsca hehehe ja do ok 22-23 roku zycia wazylam ok 45-48kg teraz jest mi sie ciezko przyzwyczaic do tego sadelka ale i tak sie ciesze ze te 8kg spadlo od kwietnia
reklama
Ewa Chrupcała
Fanka BB :)
Azorek to Ty kochana ważyłaś mniej niż ja ja ważę 51 kg
Podziel się: