reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

No ja już przestaław w końcu liczyc ile wydałam. Normalnie nie wiem w co mam rece wlożyc. Mój j pomalował prawie cały dom, pozamieniał pokoje nasz i kuby i tak te rzeczy poprzenosil że wszystko jest wszędzie, wszystko zle poustawiał bo oczywiście po co mial mnie slucha maji pokoju zrobił graciarnie więc chodze i recę rozkladam. Masakra.
A nam dzisiaj stuknęło 7 lat

reklama
t
Emillia - troche pozno dla nas bo maly chodzi spac o 13.... i ja tez ide spac bo mam nocke wiec szkoda ze nie szybciej :-(. pewnie odpadamy.[/QUOTE]

hmmm jakbys chciala byc w domku o 13 to musialybysmy wyruszyc gdzies o 9-10.Co wy na to dziewczyny??

Lullaby nr dostalam, nawet dwa razy:)
Isabell witamy na szkockiej ziemi:)
A my chcielismy sie wybrac dzis na rejs ale pogda troche nie pewna i Romek marudzi:(
moze sie uda...

hejka:) jeszcze zyje ale nie wiem jak dlugo wytrzymam:zawstydzona/y: Am,elka nmie chce zasypiac,drze sie strasznie....jak ja chce przetrzymac w lozeczku to dostaje spazmow i wymiotuje:zawstydzona/y::baffled: wczoraj wzielam sie na sposob i zaczelam ja usypiac w naszym lozku....usypialam ja ok poltorej godziny...ja juz nic nie wiem...moze jednak ma jakas infekcje albo co?? pomysly mi sie wyczerpaly a jak zbliza sie wieczor i pora spania amelki to mam dreszcze na sama mysl :baffled::-:)zawstydzona/y: we wtorek mam wizyte u lekarza i zobaczymy...tupne noga i zarzadam kompletu badan dla malej:tak:
nagotowalam jej obiadkow,nam tez obiadek zrobilam i chyba sie juz z Wami napisalam bo mala sie budzi z drzemki...
co do botanika to moze nie tak o bladym swicie co???mnie bardziej pasuje wlasnie ta 12-13 bo potem mloda odstawiam mezowi do pracy i ja smigam do roboty:tak: no ale jak wam wyjdzie lepiej rano top luzik..ja sie wtedy nie wybiore bo nie dam rady. a Misialula jak by co to ja tez autobusem 27 bym jechala bo od nas do botanika to szmat drogi i taaaaaaki spacer odpada hehe
oki uciekam do malego wyjca:-)popisze wieczorkiem papapapapty:-)

Lullaby nr dostalam, nawet dwa razy:)
Isabell witamy na szkockiej ziemi:)
A my chcielismy sie wybrac dzis na rejs ale pogda troche nie pewna i Romek marudzi:(
moze sie uda...

No właśnie nie byłam pewna czy wiadomość się wysłała, więc dla pewności wysłałam drugi raz ;-)

hmmm jakbys chciala byc w domku o 13 to musialybysmy wyruszyc gdzies o 9-10.Co wy na to dziewczyny??

Taka wczesna godzina też nam pasuje :-) Bo my do botanika mamy zupełnie niedaleko:-)

Isabell- GRATULUJE 7 LATEK:-) duzo duzo pomyslnosci ..

No tak wczesnie to nam pasuje na 100 prc :) Barnim wstaje zawsze o 7:30-8 rano wiec czas mam :)

Isabell witam spowrotem i wszystkiego dobrego z okazji rocznicy slubu:-)
Deveinred tez slyszalam ze czesto po jest goraczka no zobaczymy oby nie bylo zle
Jak cos to na tez pasuje tak rano bo Piotrek 13-14 ma drzemke

Właśnie była u nas HV. Dorotka przez tydzień przybrała na wadze 190g:) Pojutrze idziemy do GP i na pierwsze szczepienie. A za tydzień mam wypełnić jakiś formularz na temat mojego samopoczucia po ciąży-czy któraś z Was już to robiła? O co pytają?

reklama
Do góry