reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

cZesc wam .
Jakos ostatnio zle znosze ciaze i nie mam sil na nic ani na to by usiasc przed kompem. Dzis po nocce jestem troche pospalam ale jakos tak ogolne rozbicie mnie napadlo. Czesto mam mdlosci lece do ubikacji i mne napina. Zadko tak prawidlowo ale i tak jest to dosc upierdliwe bo ciagnie sie caly dzien- wiec mam dzienne mdlosci. Nocka nie polepsza sprawy wiec czekam az okres 3 mies minie i man madzieje ze bedzie lepiej. Bo kasa potrzeban tez , jestesmy w trakcie budowy domu w Pl wiec kazdy grosz sie przydaje. Zachcianki mam czasami ale wieksza ilosz czasu nie jem i nie mam ochoty na nic. Zero slodyczy.. no poza lodami choc mam taka ochote na pepsi...... ze az strach.

Emila moze ja sie pisze ale o ktorej???

reklama
Hej.Najlepszy jest waterworld na leith walk-u.Ciepla woda (ok 30 stopni),brodzik i fajne przebieralnie.Wstep kosztuje ok 5 funtow(ty i dzidzka).Specjalne pampersy mozesz kupic w kasie na sztuki, albo w sklepie(my uzywamy little swimmers, huggies).Specjalny czas dla maluchow jest w piatki od 10.30, ale tak naprawde mozesz isc kiedy chcesz.
Mi lekarz powiedzial, ze nie ma okreslonego wieku dla Maluchow, ale na basenie powiedzieli od 4 miesiaca.To zalezy od ciebie.Jesli bedziesz potrzebowala towarzystwa daj znac-ja, Asiek, Gasiorek i Doveinred tez tam chodzimy:)
Leith Waterworld

Wiesz, że dopiero jak przeczytałam Twój post to sobie przypomniałam o tym basenie? :-D Moja córcia to na pewno jeszcze za mała na basen, ale od 4 miesiąca o tym pomyślimy :-) I bardzo chętnie wybiorę się tam w miłym towarzystwie:-)

Spacerek do ogrodu botanicznego proponuje w piatek.PASUJE???Podajcie o ktorej sie spotykamy.
Mam-Asiek, Azorek, Misialule,Ewe.Kto jeszcze?
Misialula jak dojedziesz na Princess to stamtad masz (chyba) 27 pod sama brame ogrodow:)

Ja też jestem chętna:-) Jeśli mogę, to chętnie się przyłączę :-)

Do samego ogrodu dojeżdżają trzy autobusy: 23 i 27 z Hanover Street (te autobusy nie mają przystanku na Princes) i 8.

No to super.
Lullaby zapraszamy.Im wiecej nas tym weselej:)
Proponuje:pIATEK, GODZ 11.00 POD TESCO NA LEITH WALK-U, a kto woli O 12.00 POD BRAMA OGRODOW BOTANICZNYCH.Jak bedziecie jechaly z Hanover St to przystanek jest bardzo blisko bramy.Brama jest srebrna,liscie czy cos takiego.
Macie moj numer w razie opoznien dzwoncie:)
Juz sie ciesze!!!!

Ja się oczywiście piszę na piątek :-) Mnie bardziej pasuje spotkać się pod bramą-będziemy tam czekać o 12.

Emilia-czy doszła do Ciebie pw z moim nr telefonu-nie jestem pewna czy się wysłała?

PS. Mam na imię Hania :-)

Hej dziewczyny
Ja dzisiaj ledwo żyję, wróciliśmy do domu o 1 w nocy, mala spala mi niespokojnie no i o 7 już na nogach, na szczęście ladnie się teraz bawia moje dzieciaki więc mam czas na kawę a roboty mam w domu tyle że chyba do końca tyg mi zejdzie. Ale ciesze się że już w domu jestem.
Anitha ja w listopadzie lece samolotem bo akurat była promocja, mój j niestsety nie dostanie za dużo urlopu wiec ja z dzieciakami lecę wczesniej a on potem tylko na 4 dni

Czesc pogoda dzis super,bez kawy sie nie obedzie,ponoc ma tak caly tydzien:-(
Emila ja moze pojde z wami,dam ci jeszcze znac ok,tylko aby pogoda dopisala.
Isabell znam to powiem ci ze czasami to juz strach liczyc ile tych pieniedzy sie wydaje:szok:fanie ze macie okazje zeby sobie gdzies wyskoczyc,ja to nawet nie pamietam kiedy bylam w kinie ale za to jak bylismy udalo nam sie wyskoczyc nad morze :-)
Deveinred oj biedna ty a moze migdaly by ci pomogly ja je jadlam bo mialam tez na poczatku mdlosci i bardzo mi pomogly.

Piotrus ma terazw srode szczepienie na MMR troche sie boje ale zobaczymy.
Ja tez juz chce do pracy ale nie wiem jeszcze dokladnie jak sie za to zabrac,nie wiem czy opiekunka czy jakies inne wyjscie,wiadomo nie ma to jak z wlasnym dzieckiem w domu ale sama dla siebie potrzebuje zmiany chyba nie jestem stworzona do dluzszego siedzenia w domu.
a Piotrus daje mi teraz tak popalic ze chociaz chwilka przerwy sie przyda.
Emila gratulacje dla twojej kolezanki Agi dobra wiadomosc:tak:

gasiorek- no mysmy mieli szczepoienie MMR i to 2-gie. dacie rade tylko moze bardzo goraczkowac. U nas byla bardzo wysoka goraczka i dostal wysypke na calym ciele - utrzymywala sie przez 4 dni.

Emillia - troche pozno dla nas bo maly chodzi spac o 13.... i ja tez ide spac bo mam nocke wiec szkoda ze nie szybciej :-(. pewnie odpadamy.

reklama
Do góry