reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Hello kochaniutkie, WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W NOWYM ROKU to po pierwsze !!!
No i prezentujemy sie hihi :tak::-D:-)
Nasza TROJCA na Wigilii
a80d74bcfc475500med.jpg

i nasze smyjory (nie wszystkie nasze oczywiscie :-D) na Wigilii
ad478e712078e2bemed.jpg

Pozdrawiamy goraco jak zawsze !!!

KASIULLA ja tez bym chciala mieszkac juz sama, ale coz w Londku nas nie bylo na to stac a tutaj musimy sie porzadnie zadomowic i znalezc pracke zeby sobie zamieszkac w trojeczke, ale tak jak jest tez nie narzekam, przynajmniej jest z kim pogadac hihi.

hey.ja jestem nowa mamusia na forum ale chetnie sie przylacze do rozmowy.my mieszkamy w Aberdeen, moja coria ma juz prawie trzy miesiace i bardzo chetnie pomoge w odpowiedzi na wszystkie pytania:-).pod warunkiem ze bede znala odpowiedzi;-).pozdrawiam

A dlaczego musicie ze znajomymi? Samemu tez mozna cos wynajac. Troszke drozej wychodzi, ale za to jaki luks!

wiesz co jak patrez w internecie to strasznie duzo kosztuje wynajecie samemu..
chyba ze na miejscu wyglada to inaczej?
mozecie mi napisac ile potrzeba na mieszkanie tax oplaty i na utrzymanie 3 osob?:baffled:

hej dziewczyny! swoje pytanie kieruje glownie do mam chlopcow chiociaz wiem ze dziewczynki tez nieraz sa niezbyt grzeczne...jakie sa Wasze pociechy?bo ja czsami mam wrazenie ze moj synek tomaly diabelek z ADHD;) ...a jezeli macie malych urwisow w domu to jak sobie z nimi radzicie?bo ja czasami wysiadam jak Dawid po raz enty odsuwa krzeslo od stolu i wlazi na nie albo co chwile wlazi na parapet-oczywiscie akurat wtedy gdy ja np.sprzatam albo gotuje obiad...pomozcie...

reklama
Do góry