reklama
JUSTYNA170979
Fanka BB :)
nie no nie powiem w anglii tez z checia przepisuja penicylinke :-) ale ja mialam tez to szczescie ze mialam fajnego lekarza i przepisywal inne, tylko glupia baba ze mnie i nie zapisalam nazwy , tutaj trafilam na jakiegos ... co wogole nie chcial mi przepisac nawet penicyliny zalecil paracetamol to mu powiedzialam ze na paracetamolu to juz 5 tydzien bede jechac i nic, to dostalam recepte, ale powiem szczerze ze juz mi lepiej .
A gdzie Berni sie podziewa jakos nam zniknela, jeszcze w Polandii ??
Kurcze laseczki u Was tez taka super pogoda dzisiaj byla, ciepluchno jak nie wiem, sloneczko ladnie grzalo, prawie caly dzien na dworze spedzilismy, SUPER !!! takze teraz juz niestety zabieram moj tyleczek i wedruje spac bo powieki mi opadaja a nogi wchodza ... hehe, oj chyba sie starzeje hehehehe, no ale coz STAROSC NIE RADOSC, MLODOSC NIE WIECZNOSC !!! HAHAHA
Naraski, kolorowych i do uslyszonka.
A gdzie Berni sie podziewa jakos nam zniknela, jeszcze w Polandii ??
Kurcze laseczki u Was tez taka super pogoda dzisiaj byla, ciepluchno jak nie wiem, sloneczko ladnie grzalo, prawie caly dzien na dworze spedzilismy, SUPER !!! takze teraz juz niestety zabieram moj tyleczek i wedruje spac bo powieki mi opadaja a nogi wchodza ... hehe, oj chyba sie starzeje hehehehe, no ale coz STAROSC NIE RADOSC, MLODOSC NIE WIECZNOSC !!! HAHAHA
Naraski, kolorowych i do uslyszonka.
JUSTYNA170979
ISUNIA no normalnie gapa ze mnie, dopiero teraz zauwazylam, jasny gwint zasialas FASOLKE, ja tez juz chce !!!!
GRATULASKI OGROMNIASTE, hehe nastepny cwaniaczek ci sie szykuje :-).
GRATULASKI OGROMNIASTE, hehe nastepny cwaniaczek ci sie szykuje :-).
JUSTYNA170979
nic sie nie boj kochana, podejrzewam ze jezeli wiedza ze z pierwsza ciaza mialas problemy to wezma cie pod szczegolna ochronke, jak nie to wymus to na nich !!!
Kurce my tez juz chcemy ale jeszcze musimy poczekac, jak tylko wyjdziemy na prosta, pozbywam sie implancika i DO DZIELA haha, moze juz na wiosne .
Kurce my tez juz chcemy ale jeszcze musimy poczekac, jak tylko wyjdziemy na prosta, pozbywam sie implancika i DO DZIELA haha, moze juz na wiosne .
Witam wszystkich serdecznie
ja jestem Magda i narazie mieszkam w Polsce mam 2 dzieci i meza ktory sam pracuje jest troszke ciezko.
Chcialabym gdzies wyjechac za granice mysle wlasnie o Szkocji(myslimy o miescie Glasgow,mamy tam kolezanke) tylko problemem dla nas jest jezyk ani ja ani maz go nie znamy.Napiszcie mi dziewczyny jak tam sie zyje,czy bez jezyka mozna dostac jakas prace?(pewnie trudno),jak to jest tam z mieszkaniem?i wogole czy sa jakies pieniadze na dzieci?mam corke 5 lat czy sa drogie przedszkola?
mam kolezanke ktora pol roku temu wyjechala do szkocji bez znajomosci jezyka i juz tam zostala dostala tz od panstwa mieszkanie gdyz samotnie wychowuje dziecko mieszka w Glasgow.
Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedzi z gory dziekuje
ja jestem Magda i narazie mieszkam w Polsce mam 2 dzieci i meza ktory sam pracuje jest troszke ciezko.
Chcialabym gdzies wyjechac za granice mysle wlasnie o Szkocji(myslimy o miescie Glasgow,mamy tam kolezanke) tylko problemem dla nas jest jezyk ani ja ani maz go nie znamy.Napiszcie mi dziewczyny jak tam sie zyje,czy bez jezyka mozna dostac jakas prace?(pewnie trudno),jak to jest tam z mieszkaniem?i wogole czy sa jakies pieniadze na dzieci?mam corke 5 lat czy sa drogie przedszkola?
mam kolezanke ktora pol roku temu wyjechala do szkocji bez znajomosci jezyka i juz tam zostala dostala tz od panstwa mieszkanie gdyz samotnie wychowuje dziecko mieszka w Glasgow.
Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedzi z gory dziekuje
MamaNastki
Mamusie październikowe 07
hej magdamir1.ja niestety nie mieszkam w Glasgow ale jestem juz na wyspach 4 lata prawie i wiem ze obecnie,co do mieszkan to trzeba czekac dosc dlugo albo ma sie szczescie to nawet w dwa tygodnie niektorzy podostawali ).
jesli chodzi o prace to nie orientuje sie tak na 100% ale paru moich znajomych wyjezdza z glasgow doi mniejszych miast.zwlaszcza ci z dziecmi
powodzenia zycze i pozdrawiam:-)
jesli chodzi o prace to nie orientuje sie tak na 100% ale paru moich znajomych wyjezdza z glasgow doi mniejszych miast.zwlaszcza ci z dziecmi
powodzenia zycze i pozdrawiam:-)
reklama
dzieki wielkie za odpowiedzi,wiem ze jezyk to straszna bariera ale maz chce sie teraz troche pouczyc i tak na jesien sam wyjechac na poczatek a potem my zobaczymy jak to wszystko sie uda.
Isunia nie urazilas mnie stawiasz sprawe jasno dzieki nie gniewam sie.
Zobaczymy co z tego wyjdzie moze ta kolezanka prace mezowi zalatwi a potem jakies mieszkanko sie wynajmie ale ja zanim bym dojechala do meza to gdzies po roku.pa
Isunia nie urazilas mnie stawiasz sprawe jasno dzieki nie gniewam sie.
Zobaczymy co z tego wyjdzie moze ta kolezanka prace mezowi zalatwi a potem jakies mieszkanko sie wynajmie ale ja zanim bym dojechala do meza to gdzies po roku.pa
Podziel się: