reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy ze Szkocji

Magdziarz tak naprawde to nie ma reguly, bo ja skladalam papiery na siebie a nie pracowalam i dali mi mieszkanie, tylko ze go wtedy nie przyjelam, natomiast w drugim housingu papiery byly na mojego J a ja bylam wspolaplikant i przy podpisywaniu powiedzielismy zeby wszystkie papiery byly na mnie i nie bylo z tym problemu
Doty moj J tez cale swieta pracuje wiec my w tym roku zupelnie nie obchodzimy swiat.
A ja mialam piekny poranek, przyjechal mi gosciu z ziemia ja mu na to ze nie zamawialam na teraz, zamawialam na zeszly weekend nie dowiezli wiec powiedzialam ze narazie nie chce i odwoluje dostawe a on mi na to ze on ma napisane na kartce i mam to przyjac. To mu mowie ze nie przyjme, bo nie zamawialam, nie mam kasy zeby mu zaplacic i zaraz wyjezdzam wiec nie mam co z ta ziemia zrobic to sie zaczal na mnie drezc, klnac do mnie, wyzywac mnie i co? zrzucil mi ta ziemie na ulice zasypujac polowe mojego wjazdu i polowe sasiada. Wyszlam do niego powiedzilama mu zeby mi to zabieral bo dzwonie na policje no to znowu polecialy wyzwska, zrzucil cala ziemie i pojechal. No tak mi gosci cisnienie podniosl ze do tej pory sie gotuje

reklama
Dziewczyny- życzę Wam Wszystkim wesołych Świąt. Wiem, że niektórym z nas nie jest tu łatwo o rodzinną, świąteczną atmosferę i o poczucie tego szczegolnego nastroju, jaki powinien nam towarzyszyć w te świąteczne dni. Ale wierzę w to bardzo, że staramy się chociaż namiastkę tego przenieść tu, w miejsce gdzie zawsze trudno nam będzie- z dala od rodziny, bliskich, od unoszącej się w powietrzu specyficznej atmosfery. I w takim duchu składam Wam Dziewczyny i Waszym Rodzinom życzenia- żeby pomimo wszystko- te świąta tutaj były dla nas prawdziwe:))

doty,isabell my też w tym roku świąt nie obchodzimy,mam jakiś anty świętowe podejście do zagadnienia. TŻ będzie i tak pracował,więc co najwyżej jakieś jajeczko razem na śniadanie zjemy i tyle ze świętowania.

isabell co ty wogole piszesz!!:szok: a wez napisz paszkwila do firmy z ktorej niby zamowienie bylo beda mieli spis jaki kierowca i gdzie jechal i niech spierdziela za takie traktowanie pisz do nich do skutku tak zeby go z pracy wywalili bo zadna szanujaca sie firma nie powinna sobie pozwalac zeby pracownik tak traktowal klienta!!! masakra jakas:szok::wściekła/y: nawet jesli gosciu mial zly dzien nie powinno to sie odbic na tobie:no:

ja juz salatke koncze robic serniczki 2 zrobione ale ida na oddanie :-) (jeden do kolezanki bo w niedziele sie do nich wybieramy i jeden do babeczki u ktorej sprzatam-jej tesciu jest polakiem wiec pewnie chcetnie polskiego serniczka zje)
jeszcze tylko zurek i jajca nadziewane :-D nie szykuje nic wiecej jest biala kielbaska szyneczka i moj ma sledziki i wystarczy:tak::-)

Czesc dziewczyny:) Ja dalej goszcze siostre wiec czasu na forum nie mam. dzis dzien pieczenia i gotowania na jutro...dobrze ze pogoda do bani to nie szkoda jej marnowac:)

Zycze Wam wszystkim zeby swieta minely Wam spokojnie bez stresow:) Oby pogoda sprzyjala spacerkom i piknikom z rodzinka!! I nie jedzcie za duzo!!! Buziaki dla wszystkich;*

Azorek, no chciala, sprawe wyjasnic i co okazalo sie ze to szef byl, zwyzywal jeszcze mojego J a jak mu zagrozilismy ze zadzwonimy do city councial ze zasmieca droge i do ir bo nie wystawil rachunku wiec sprzedae na lewo i zglosze sprawe na policje to zagrozil ze wpadnie tu z nozem i nam pokaze.

:szok::szok::szok: isabell no qrwa zrobcie cos z tym co to za debil???????????!!!!!:szok::wściekła/y::wściekła/y: a citizen advice?? albo na policji ze wam grozil jak to zglosicie i niech cos zrobia?? choc z tego co sie orientuje to chyba zostaje polubownie sie usunac na bok ze wzgledu na dzieci:zawstydzona/y::-( matko ...a moze do sadu go pociagnac za zniewazenie i rasizm?????

no tak jak piszesz najlepiej polubowanie, bo co mam zrobic? Mam dzieci, gosciu wie gdzie mieszkam wiec nie mam co fikac bo kto wie jak to sie moze skonczyc. Juz u sasiadow mialam przylad, musieli sie w trybie natychmiastowym wyprowadzic, mieli o tyle dobrze ze dom mieli z housingu wiec im zaraz dali drugi, a ja mam na kredyt wiec kto da mi drugi

dziewczynki zycze wam wesolych swiat, bo z tego wszystkiego zapomnialam

reklama
to sie rozpisze ja :D
my wlasnie wrocilysmy od gp znowu.... amelka od soboty ma nagle uderzenia temp i to wysokiej bo dochodzi do 38.9 ....antybiotyk nie pomaga choc ucho i gardlo juz ok. osluchowo tez ok i mamy pojemniczek na probke moczu....wiec dzisiaj bede latac za mloda i lapac siuski pol wieczoru :/

Do góry