reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

No i ja sie przywitam:-) padam juz dzisiaj dopiero moglam na spokojnie usiasc dzien tez zabiegany,nie wiem wstaje wczesniej zeby z wszystkim sie wyrobic tzn.wyszykowac siebie i Piotrka do wyjscia,meza do pracy a czasu ciagle brakuje,matko chyba zaczne wstawac o 5:-D
Ale dzisiaj u nas padalo chyba mam jakies szczescie ze jak akurat szlam na przystanek to przestalo a jak doszlam do pracy to znowu zaczelo lac.
Isabell ja tez juz mysle jak malemu czas zorganizowac,zawsze to jakies spacery albo plac zabaw,teraz to wiecej na grupe zaczne chodzic i creche.
A jutro chyba jakies zakupy Musimy Piotrkowi jakas kurtke kupic no i rekawiczki tylko ciekawa jestem czy bedzie chcial nosic. No i w koncu musze zrobic porzadek w szafie bo juz wejsc tam nie mozna:szok:

reklama
Piatki dla mnie super, bo Romek pracuje 9-14 i 18-23, wiec mam czas:-)Mozemy cos zorganizowac:-)
Pogoda dzis rano byla straszna,ale i tak mialysmy co robic w domku.A wieczorem tak nas zmulilo,ze zaspalysmy na spacerek z Ewa i Piotrusiem:no:
My narazie chodzimy tylko na basen i piosenki polskie i ang w bibilotece(czasami).Ale mamy kilka cioc dookola wiec sie nie nudzimy:-D:-D
Dalam dzis Asiuli mleko na noc hippa.Zobaczymy.Wypila cala butle.Ciekawa jestem jak bedzie spala.No i jak kupka.

Neci mnie zeby jechac do Pl na mikolajki.Trzeba pogadac z Romkiem...

Przez to moje choróbsko dopiero przed chwilą uporałam się z prasowaniem :no: tragedia jeszcze nigdy nie miałam takich zaległości no ale cóż jak nic nie robiłam przez 3 dni i później zaczęłam prać to się nazbierało:no:
Mój maluszek zasnął dzisiaj nawet dobrze bo wczoraj to czekał na tatę do 22 i nie chcial iść spać za nic w świecie co go położyłam to się odkręcił i uśmiech
Wczoraj rano dałam mu pierwszy raz kaszkę na mleku modyfikowanym i powiem Wam że wszystko ok do dzisiaj poczekam jeszcze jutro i jak nic mu nie będzie to będę mu mogła dawać chociaż tą kaszke jak mlesia nie chce:-)
Emilia nic się nie stało z tym spacerkiem najważniejsze żeby mama była wyspana bo niewyspana mama to wściekła mama:wściekła/y: a to nie najlepszy pomysł:-)
Jak coś dziewczynki wymyślicie dla dzieciaczków z Ediego to ja też się piszę!!!!
Isabell to kiedy nas nawiedzicie??? trzeba coś przygotować aha i o której???

Ewa ja też wczoraj miałam stertę prasowania, ponad 2 godz mi zajęło a już z wczorajszego prania następne się zbiera.
Co do odwiedzin to myślę że następny piątek 05.11 wtedy mam wolne a mój J powinien normalnie pracować, czyli skończy wcześniej i odbierze Kubę ze szkoły. Tylko byłoby to tak 10-11, nie wiem ile o tej porze się jedzie do ediego i musicie mi podać jakiś adres na który dojadę bez tych wszystkich objazdów, bo inaczej się zgubię

Misialula ja to pewnie będę miała w listopadzie, bo jak pojadę do pl to mój J zostanie na tydz sam a potem tydz w pl więc już widzę to pobojowisko. Właśnie zamówiłam kuriera, w przyszły weekend trzeba będzie wszystko spakować. A dzisiaj, tak się szwędam tu coś zrobię, tam coś zrobię ale w sumie nic konkretnego. Muszę skompletować małej garderobe i młodemu też żeby mieli w czym chodzić w pl

Ja juz tez posprzatalam, obiadek mam z wczoraj i zaraz biore sie za pieczenie ciasteczek.Kumpela wpada na kawke:)
A pod nami otwieraja....tatatatata... biuro Polak w szkocji.hahahahahaha
Najwazniejsze ze nie jakis smierdzacy take-away

reklama
Misialula no to lal jak z nimi śpiewałaś i szkoda że przestałaś
No cisza tu straszna w ogóle ostatnio laseczki chyba nie macie czasu bo bardzo mało piszecie przez co nie mam jak wypić długiej kawy przy nadrabianiu zaległości

Ja to się nie mogę już doczekać naszego wyjazdu na kanary - podpieliśmy się pod Emilie i jedziemy się plażować jeszcze 3 tygodnie

Do góry