reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

beti nie wiem jak w chb ale jak dzwonie o ctc to tam maja tlumaczy wiec nie ma problemu. wydaje mi sie ze w chb tez maja.

reklama
witam

azorek gratuluje pracy!!

u nas dzis bardzo intensywny dzien.

na 9 bylam u dentysty, siedzialam na krzesle tortur 40 min (czyszczenie i zrobila mi 3 zeby) ciesze sie ze juz to mam za soba.
a na 14 bylismy na 2 szczepieniu, na razie mala spi, zobaczymy jak bedzie sie czuc do wieczora.

Hej dziewczynki,
dzis nudy, ale to chyba u wszystkich bo taaaaaka cisza?!
Wypad w piatek wstepnie zorganizowany.
Joasie nadal troche na cycku troche na butli.Calkiej jej z tym dobrze:)
Uwierzycie ze nadal czekamy na dop z councilu dot mieszkania socjalnego?//???nawet nie przyslali nam numeru, a to juz ponad 6 tyg.Musze tam zadzwonic...
Dobranoc

Cześć dziewczyny
Ja wczoraj miałam zwariowany dzień, musiałam od teściów jechać do rodziców żeby wszystko popakować bo dzisiaj wszystko kurier zabiera, potem do szwagierki bo brat mojego j wyjeżdżał więc trzeba było się pożegnać, potem do teściów i wieczorem poszliśmy do kina na 3 część zmierzchu. Byłam też z Kubą na shreku ale nic specjalnego, to już za bardzo naciągane było, dobrze że to ostatnia część, jeszcze wybieram się na uczeń czarnoksiężnika bo uwielbiam filmy z nicolasem cage. A tak poza tym tym to jest tak jak myślałam że będzie, teściowa cały dzień w łóżku a tyle się nagadała że zajmie się dziećmi, teścia wiecznie nie ma a tak chciał żeby wnuki przyjechały a jak gdzieś wychodzimy to jest zły ze nas nie ma bo wg niego to powinniśmy cał czas w domu siedzieć i na niego czekać. Moja mama wczoraj się popłakała jak do niej dotarło że już wyjeżdżamy aż mi się łzy w oczach pokazały pomimo ze już chcę wracać do domu.
Emilia nie martw się to niestety tak długo trwa i do nich też trzeba cały czas chodzić i dzwonić, najważniejsze że potem to wyrównują, w glasgow to trwało ponad 3 miesiące, a w airdrie po 2 tg mialam kasę na koncie.

b_eti tłumacza mają bo sama kiedyś korzystałam.
Azorek mnie czeka to samo - dentsta, trzeba iść póki jest za darmo i porobić zęby bo już nie pamiętam kiedy u dentysty byłam, ale to najpierw mała musi mi się do żłobka przyzwyczaić żebym mogła pojechać bo tak to nie mam z kim ją zostawić niestety

Isabell dodatku na mieszkanie nie dostaniemy, a ja czekam na nr zeby starac sie o mieszkanie z concilu.
Krem pomaga, glowka Joasi wyglada coraz lepiej(aveeno).

EMILIA..to jakies dołki..czy faktyczny plan? :)
ja to tęsknie...ale za Polską...od lutego nie bylam..i planujemy z dzieciakami autem-ale na Boze Narodzenie dopiero...
do mnie przyleciała dziewczyna mojego brata-wiec mi pomaga przy Klaudim..bo malec teraz goni jak fryga :) a ja juz ciezka jak słonica...

beti to dobrze ze masz pomoc bo wiem jak to potrafi byc ciezko. na dlugo zostaje? moze odrazu pomoze ci przy malenstwie i pracach domowych kiedy ty nie bedziesz mogla sie ruszac :-)

emilia skad ci nowa zelandia do glowy przyszla?

wogule chcialam zapytac czy ktoras orientuje sie co sie stalo pati26? widzialam ze zmarla bedac w ciazy , i zostawiajac maza i dzieci :-( ale nigdzie nie moglam znalesc niczego na ten temat, oprocz ksiegi kondolencyjnej. przykra sprawa mloda dziewczyna a juz musiala odejsc.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry