reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Czesc Laseczki,
ja tez juz mam album:) (dzieki pomocy Asiek&G)
Ewa mioja tesciowa jest z malutkiej wioski i jak widziala ludzi wieczorem na London rd (nie zeby tlumy)to byla w szoku , ze tu tyle ich jest:D Napewno wpadna jej w oko hindusi i murzyni:)

reklama
Cześć dziewczynki, jak mój J jest w domu tylko na weekendy to jakoś szybko ten czas leci i nie ma na nic czasu.
Ewa trzymam kciuki za wizytę teściowej, napewno dasz radę, zresztą pewnie będzie zachwycona Piotrusiem i czas szybko zleci.
Emilia ja jak widzę takie komentarze to wolę tego nie czytać bo zaraz coś mnie trafia i angażuję się w durne dyskusje które od samego początku nie mają sensu.
A ja mam kilka pytań do was
Czy w Polsce odpowiednikiem Aptamilu jest Bebilon? Bo jak mam zabrać 7 puszek mleka ze sobą to mi ręce opadają
Jak robicie dla dzieci jajeczko? Dla Kuby to mi zawsze teściowa robiła, ja teraz próbowalam ale coś mi nie wyszło
Co można dzieciom podać na biegunkę? Moja Maja ma od czwratku, co prawda nie sama woda ale dosyć rzdkie no i 7-10 razy na dobe, mam nadzieję że to na zęby a nie jakiś wirus ale zaczynam się już martwić
Czy któraś z was ma te przepisy dla dzieciaczków bo ja mam ale mi się to nie chce otorzyć a to najwyższy czas zacząć coś gotować a nie tylko słoiczki

Dokładnie Isabell odpowiednikiem Aptamilu jest Bebilon ten sam skład dokładnie ten sam produkt przeczytałam że dziewczyny (polki) specjalnie go wprowadzają żeby stosować tutaj i w Polsce bez potrzeby wożenia. Dziękuje za ciepłe słowa mam nadzieje że będzie dobrze.
Emilia łłłłłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłłll ładny wcześniaczek:-D Mam nadzieje że szybciutko wyzdrowieje a tym czasem pozawijaj ją przytul i będzie dobrze

Czesc dziewczyny

Musze wiezyc w cudowne ozdrowienie, ze woda z sola , jednak wyleczy stan zapalny!!
Tyle u mnie, normalnie suuper:)

Ostatnia edycja:
No nareszcie nie pisze do siebie:)
Czesc laseczki, dzien piekny:)Chce sie zyc:)
Isabell podaj maila to ci wysle ksiazke kucharska.Ja na biegunke mam Dicoflor30,ale to z Polski (moze dostaniesz w polskim sklepie).Kolezanka mi to polecila ale sama jeszcze nie probowalam.
Misialula to nie zazdroszcze.Biedactwo sie wymeczysz...

reklama
Misialula współczuję, ja nie pamiętam kiedy u dentysty byłam, najwyższa pora się wybrać. W końcu znowu mamy pogodę ale moja Maja dzisiaj trochę marudna więc tylko trochę pospacerowaliśmy ale za to sporo na ogródku posiedziałyśmy. Odkąd odkryła ciasteczka mam ok 30 min spokoju

Do góry