reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
witam laseczki :):):)

ja to sie zupelnie rozlozylam i wczoraj przelezalam w lozku nawet moj tom zostal ze mna w domu bo nie dalabym rady z Kacprem.... dzis juz troszke lepiej sie czuje wiec zaczynam wracac do zywych :)

ohhhhhh kiedy przyjdzie lato... ehhhhh

A tak wogle witam się z rana:-):-):-)
Ja właśnie piję kawkę i miło spędzam przy tym czas z wami.
Rudzia zdrówka życzę:tak::tak::tak:
Moja Maja po wczorajszej przejażdżce zasneła i spała do 4, ale po karmieniu znowu zanęła do 6.
Ja normalnie nie wiem kiedy te tygodnie mijają, patrzę na to moje dziecko i strasznie się zmienia. :tak:
Dzisiaj jak będę mieć chwilkę popołudniu to wkleję jej zdjęcia
A tak wogle to mam pytanie do mam mających starsze dzieci. Poszukuję dla Kuby jakichś fajnych książeczek z nauką pisania literek, cyferek, dodawania. Najlepiej z postaciami disneya. Znalazłam w Merlinie ale moz tutaj tez jest cos dostepne

Co do czasu na forum to się zgadza jest dwie godziny przestawiony i widać że u wszystkich.
Witam z rana ja właśnie zjadłam śniadanko piję herbatkę i próbuję coś zrobić z moją twarzą bo odkąd jestem w ciąży to mnie tak wysypuje na buzi że szok nigdy nie miałam z tym problemów a tu niespodzianka:no:

I ja witam dziewczynki:-)
Rudzia zdrowka zycze:-)
Isabell moj brat ma znajomych,ktorzy codziennie musieli brac dziecko do samochodu i wozil w kolo bloku zeby zasnelo bo w domu za nic nie chcialo,masakra ale pewnie u ciebie to przejsciowe :-)
Ewa to tak jest ja wczesniej przez problem z hormonami mialam problemy z cera w ciazy,sie zmienilo prawie wogole nie mialam problemow i do teraz tak zostalo,nie jest idealnie ale nie mam juz takich problemow,w ciazy i po ciazy wszystko sie zmienia.
My mamy kolejny zabek tym razem gorna jedynka:-)
ja wczoraj zamowilam z wyspy skarbow Kwiat Pustyni ale II cz ,pierwsza czytalam i byla super:-)

Ja melduje sie z przerwy na lunch. W biurze nadal ukrop... a co dopiero jak cieplo sie zrobi... bedziemy sie topic.
Izabell_ ja jeszcze nie jestem na etapie pisania z moim Kubusiem, ale jakbym sama szukala to najpewniej na Amazonie, albo przejdz sie do Works. Nie ma gwarancji ze tam cos trafisz, ale przynajmniej maja tanio.
Rudzia zdrowiej szybko :-)

Dzięki Magda właśnie na Amazon znalazłam.
Dziewczyny w końcu podjęłam decyzję po tym jak mi Azorek napisała że jest bardzo zadowolona z chicco polly magic i kupiłam dzisiaj. Jutro powinni dostarczyć więc sama sprawdzę. A tak wogle to macie jakieś sprawdzone sposoby na dietę???

reklama
Do góry