reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Emilia- tyle bylo w zeszylm roku.

Załączniki

• IMG_0339.jpg
    IMG_0339.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 28
  • IMG_0334.jpg
    IMG_0334.jpg
    57,6 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC08456.jpg
    DSC08456.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC08458.jpg
    DSC08458.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Hej dziewczyny:-)
U nas wszystko ok choc ja jestem trochę przeziębiona...a Alunię przeraża i doprowadza do płaczu dzwięk wydmuchiwanego nosa:laugh2:
Wczoraj dla poprawy humoru zafarbowałam włosy( jak zwykle dwa opakowania farby...chyba musze ściąć te włosy:-p)
Jak tak piszecie to uśiadomiłam sobie, że jeśli chodzi o przygotowania do świat to daleko w polu jestem:sorry: Ale okna ostatnio umyłam więc w domu ładnie się zrobiło:-D

Isabell naprawdę życzę udanego pobytu. Choć z doświadczenia wiem, ze tkie odwiedziny, chrzciny i wszystko to bywają bardzo męczace i potem marzy się już tylko o powrocie do domu...:tak:

Hej no mnie tez chyba cos ominelo,fakt ze bylam z zeszlym roku w PL na swieta ale nawet nie slyszalam ze tyle sniegu bylo:szok:
Prawda slisko strasznie,dzisiaj to czlapalam sie do domu i dojsc nie moglam bo tak jezdzilam na chodniku:-D fajnie by bylo jak na swieta by troche sniegu bylo.
Deveinred prawda teraz to dopiero sie zacznie,szkoda tylko ze nie mam lazienki z wanna bylo by wygodniej a tak musiamy juz po malu szukac wiekszej wanienki a slyszalam ze czasami problem jest by dostac taka,moj maz caly czas powtarza ze jak maly tylko zacznie chodzic to mu kask kupimy taki ruchliwy jest, te nasze pociechy:-D:-D:-D
Emila ja ciasto to zawsze tak na oko robie wiadomo maka,troche oleju lub oliwy,szczypta soli i woda.
Farsz: do wody wrzucam grzybki suszone,potem gotuje az zmiekna i wyciagam i do tej samej wody wrzucam kapuste kiszona i gotuje tez az bedzie miekka.Na patelni podsmazam cebule i wrzucam pokrojone drobniutko grzyby i smaze i na koniec dodaje kapuste kiszona troche oliwy,sol i pierz i wszystko razem podsmazyc.Potem to juz tylko lepic pierogi:-)Mam nadzieje ze cos pomoglam:-)
Deveinred brzmi smakowicie twoje menu na swieta i pewnie takie tez bedzie:-) ja we wtorek robie bigos,a w srode salatki i rybe po grecku,ciasto, i sledzie w smietanie a karpia nie bedzie bo nie przepadamy .Jutro tez chyba okna umyje bo niedlugo nie nie bedziemy widziec:-D

U nas tez karpia nie bedzie, m.in. dlatego ze u mnie w domu tez nie bywa a glownie dlatego ze Romek nie je ryb, ktorych sam nie zlowi:)wyjatek stanowi losos.

To była Zima!! :-) :-D
Ja dziś byłam cały dzień w pracy i jutro również na 12. Pracować trza. hiii
Krokiety mam w zamrażalniku, pierogi kupne lecz już są, a i uszka ;-). Karp też już czeka. hii

Jak ja nie mogę doczekać się Ś W I Ą T!!!!!

Cieszę się z pogody za oknem!

Uciekam pomóc mężowi z ciastem, na jego jutrzejszą wigilijkę w pracy.

Asiek podaje nr do fizjoterapeuty 01312421945.Mozesz sie umowic na styczniowe spotkanie.
Ja jutro lece na basen a potem prosto do pracy, wiec zajrze wieczorkiem.Trzymajcie sie.

reklama
Witam my juz po spacerku,dzis myje okna a od jutra porzadne gotowanie:-D Myslalam ze dzisiaj nie dojde do domu tak slisko,jezdzilam razem z wozkiem:-D
Pusto tu ostatnio na naszym forum jak to przed swietami,ogarnela nas swiateczna goraczka:-D

Do góry