Isabelll- no ja mialam biust C potem mialam DD no a teraz mam D. Co do rzeczy to juz prawie swoje rozmiary nosze , wszystko zalezy co. Naprzyklad spodnie kupilam przedwczoraj o rozmiarze 12 (czyli taki prawidlowy moj bo zawsze mialam biodra 100cm) ale spudnica juz o rozmiarze 16
jakas dziwna numeracja???? Bluzki tez juz prawie spowrotem mam 10 tylko caly czas mam ten nawal skury na brzuchu i nie chce zniknac:-(
azorek- to teraz ty masz pod oknem glosno! Mam nadzieje ze urlop sie uda i badz co badz wrocisz wypoczeta.
A u nas wimiotowania -brak
rozwolnienie-jest:-( , jak zrobi to jest caly przebierany bo ubrudzi cale ubranie tak czesc wylatuje. Goraczki nie ma pogodny tez jest wiec kurcze nie wiem co juz mu jest
. Jesz to owiele mniej je i mleka tez nie chce zabardzo ale nie jest tak zle, pewnie to co go przez tenc zas utuczylam to schudnie

azorek- to teraz ty masz pod oknem glosno! Mam nadzieje ze urlop sie uda i badz co badz wrocisz wypoczeta.
A u nas wimiotowania -brak
rozwolnienie-jest:-( , jak zrobi to jest caly przebierany bo ubrudzi cale ubranie tak czesc wylatuje. Goraczki nie ma pogodny tez jest wiec kurcze nie wiem co juz mu jest