reklama
JUSTYNA170979
Fanka BB :)
Hej kobietki moje kochane podczytuje caly czas ale mam problem z kompem i normalnie nie dziala normalnie, dopiero za dwa tygodnie wroce na stale kupujemy nowy wiec bede mogla spowrotem was nawiedzac hihi.
Co tam u Was??? Piszcie bo mi teskno za Wami
U mnie coraz lepiej juz nas choroby nie nekaja, odpukac hihihi. Nic musze leciec bo moj maly ksiaze wstal.
Do uslyszonka. Buziaczki
Miłość jedyna jest
miłość nie zna końca
miłość cierpliwa jest
zawsze ufająca
wszystko potrafi znieść
wszystko oddać umie
życiu nadaje sens
każdego zrozumie.
Sukcesów w życiu, szczęścia w miłości, dużo uścisków, samych radości spełnienia marzeń, mocy słodyczy, w Dniu Walentego Berni Wam życzy:*:*:*
JUSTYNA170979
Fanka BB :)
zQo
Entuzjast(k)a
Hej dziewczyny:-):-):-)
no to jestem wkoncu:-):-):-)
od dzis mamy net
wydaje mi sie jakbym tu dopiero tydzien byla a to juz 22 dni
pozdrawiam
acha mieszkamy w okolicy Ardrie czy jest jakas kobitka z okolic moze?
no to jestem wkoncu:-):-):-)
od dzis mamy net
wydaje mi sie jakbym tu dopiero tydzien byla a to juz 22 dni
pozdrawiam
acha mieszkamy w okolicy Ardrie czy jest jakas kobitka z okolic moze?
Witam Was dziewczynki.Troszke mnie tu nie było,wpadłam do Was przedstawiłam sie i mnie nie ma pewnie nikt mnie nie pamieta hehehe,no tak ale to dlatego ze bylismy z Polsce prawie miesiąc! uffff ale odpoczełam,Amelka ciągle noszona na rękach przez babcie,dziadkow itd. ale ten miesiac to juz było za długo....bo z drugiej strony chciałam juz wrocic do domu tu do Szkocji,dziwne jak jestem tu to tesknie za Polską a jak tam to na odwrót.
Mam pytanie...prawdopodobnie w marcu wracam do pracy:-(konczy mi sie macieżyński(9 m-cy) i w zwiazku z tym moze orientujecie sie czy nalezy mi sie tez urlop wypoczynkowy?i czy jak wroce do pracy to przysługują mi jakies przerwy dla matek karmiących?i czy bedac na urlopie macierzyńskim jestem tak samo traktowana jak osoba pracująca i czy nalezy mi sie za ten okres płatny urlop?
Mam pytanie...prawdopodobnie w marcu wracam do pracy:-(konczy mi sie macieżyński(9 m-cy) i w zwiazku z tym moze orientujecie sie czy nalezy mi sie tez urlop wypoczynkowy?i czy jak wroce do pracy to przysługują mi jakies przerwy dla matek karmiących?i czy bedac na urlopie macierzyńskim jestem tak samo traktowana jak osoba pracująca i czy nalezy mi sie za ten okres płatny urlop?
zQo
Entuzjast(k)a
isunia bardzo nam sie podaba wprawdzie uczymy sie dopiero zyc w nowych warunkach ale jest ok:-):-):-)
Tylko tlumacz mi do pracy juz uciekl:-):-) i zostalam sama na pastwe losu
bo ja z angielskiego to zielona jestem chociaz moj M mowi ze szybko sie ucze bo juz zaczynam coraz wiecej rozumiec ale jeszcze duzo nauki przede mną..
Ciagle jeszcze kupe spraw do zalatwienia a zwlaszcza szkola dla dziewczyn ktora zalatwiamy zalatwiamy i zalatwic nie mozemyczekamy na tel ze szkoly maja na interview nas wezwac glownie ze wzgledu na mlodsza corke ktora jest niepelnosprawna i chca powolac jakis specjalistow ktorzy maja zdecydowac co dla niej najlepsze ,mam nadzieje ze w najblizszych dniach zadzwonia.
No to masz nad czym myslecja jestem po 3 CC.
Tylko tlumacz mi do pracy juz uciekl:-):-) i zostalam sama na pastwe losu
bo ja z angielskiego to zielona jestem chociaz moj M mowi ze szybko sie ucze bo juz zaczynam coraz wiecej rozumiec ale jeszcze duzo nauki przede mną..
Ciagle jeszcze kupe spraw do zalatwienia a zwlaszcza szkola dla dziewczyn ktora zalatwiamy zalatwiamy i zalatwic nie mozemyczekamy na tel ze szkoly maja na interview nas wezwac glownie ze wzgledu na mlodsza corke ktora jest niepelnosprawna i chca powolac jakis specjalistow ktorzy maja zdecydowac co dla niej najlepsze ,mam nadzieje ze w najblizszych dniach zadzwonia.
No to masz nad czym myslecja jestem po 3 CC.
Witam dziewczynki:-):-):-)
Witaj zqo jak tam Szkocja podoba się?
Isuniu a wy już na nowym mieszkanku?To dobrze że u ciebie wszystko w porządku z Tobą i dzidzią i że podoba ci się mieszkanko.
Przedszkole małemu bardzo się podoba chodzi z ochotą do przedszkola,jest z dziećmi i to lubi,narazie nie mam z nim żadnych kłopotów,choć trochę dla mnie wolnego czasu jestDzisiaj nie poszlismy do przedszkola bo mały złapał zapalenie ucha lekarz mówił żeby jednak zostać w domu tak gdzies do poniedziałku.
Pozdrowionka dla Was :-)trzymajcie się ciepło.
Pa buziaki.:-)
Witaj zqo jak tam Szkocja podoba się?
Isuniu a wy już na nowym mieszkanku?To dobrze że u ciebie wszystko w porządku z Tobą i dzidzią i że podoba ci się mieszkanko.
Przedszkole małemu bardzo się podoba chodzi z ochotą do przedszkola,jest z dziećmi i to lubi,narazie nie mam z nim żadnych kłopotów,choć trochę dla mnie wolnego czasu jestDzisiaj nie poszlismy do przedszkola bo mały złapał zapalenie ucha lekarz mówił żeby jednak zostać w domu tak gdzies do poniedziałku.
Pozdrowionka dla Was :-)trzymajcie się ciepło.
Pa buziaki.:-)
reklama
Podziel się: