reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama

2442.gif

Hej kobietki moje kochane podczytuje caly czas ale mam problem z kompem i normalnie nie dziala normalnie, dopiero za dwa tygodnie wroce na stale :-D kupujemy nowy wiec bede mogla spowrotem was nawiedzac hihi.
Co tam u Was??? Piszcie bo mi teskno za Wami :)
U mnie coraz lepiej juz nas choroby nie nekaja, odpukac hihihi. Nic musze leciec bo moj maly ksiaze wstal.
Do uslyszonka. Buziaczki

Miłość jedyna jest
miłość nie zna końca
miłość cierpliwa jest
zawsze ufająca
wszystko potrafi znieść
wszystko oddać umie
życiu nadaje sens
każdego zrozumie.
dzcii.jpg

Sukcesów w życiu, szczęścia w miłości, dużo uścisków, samych radości spełnienia marzeń, mocy słodyczy, w Dniu Walentego Berni Wam życzy:*:*:*

Hej dziewczyny:-):-):-)
no to jestem wkoncu:-):-):-)
od dzis mamy net:tak::tak:
wydaje mi sie jakbym tu dopiero tydzien byla a to juz 22 dni:szok::szok::szok:
pozdrawiam
acha mieszkamy w okolicy Ardrie czy jest jakas kobitka z okolic moze?

Witam Was dziewczynki.Troszke mnie tu nie było,wpadłam do Was przedstawiłam sie i mnie nie ma:zawstydzona/y: pewnie nikt mnie nie pamieta hehehe,no tak ale to dlatego ze bylismy z Polsce prawie miesiąc! uffff ale odpoczełam,Amelka ciągle noszona na rękach przez babcie,dziadkow itd. ale ten miesiac to juz było za długo....bo z drugiej strony chciałam juz wrocic do domu tu do Szkocji,dziwne jak jestem tu to tesknie za Polską a jak tam to na odwrót.
Mam pytanie...prawdopodobnie w marcu wracam do pracy:-(konczy mi sie macieżyński(9 m-cy) i w zwiazku z tym moze orientujecie sie czy nalezy mi sie tez urlop wypoczynkowy?i czy jak wroce do pracy to przysługują mi jakies przerwy dla matek karmiących?i czy bedac na urlopie macierzyńskim jestem tak samo traktowana jak osoba pracująca i czy nalezy mi sie za ten okres płatny urlop?

isunia bardzo nam sie podaba wprawdzie uczymy sie dopiero zyc w nowych warunkach ale jest ok:-):-):-)
Tylko tlumacz mi do pracy juz uciekl:-):-) i zostalam sama na pastwe losu:-D:-D:-D
bo ja z angielskiego to zielona jestem chociaz moj M mowi ze szybko sie ucze bo juz zaczynam coraz wiecej rozumiec ale jeszcze duzo nauki przede mną..
Ciagle jeszcze kupe spraw do zalatwienia a zwlaszcza szkola dla dziewczyn ktora zalatwiamy zalatwiamy i zalatwic nie mozemy:szok:czekamy na tel ze szkoly maja na interview nas wezwac glownie ze wzgledu na mlodsza corke ktora jest niepelnosprawna i chca powolac jakis specjalistow ktorzy maja zdecydowac co dla niej najlepsze ,mam nadzieje ze w najblizszych dniach zadzwonia.

No to masz nad czym myslec:tak::tak::tak:ja jestem po 3 CC.

Witam dziewczynki:-):-):-)
Witaj zqo jak tam Szkocja podoba się?
Isuniu a wy już na nowym mieszkanku?To dobrze że u ciebie wszystko w porządku z Tobą i dzidzią i że podoba ci się mieszkanko.
Przedszkole małemu bardzo się podoba chodzi z ochotą do przedszkola,jest z dziećmi i to lubi,narazie nie mam z nim żadnych kłopotów,choć trochę dla mnie wolnego czasu jest:-DDzisiaj nie poszlismy do przedszkola bo mały złapał zapalenie ucha lekarz mówił żeby jednak zostać w domu tak gdzies do poniedziałku.
Pozdrowionka dla Was :-)trzymajcie się ciepło.
Pa buziaki.:-)

reklama
Do góry