reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

U nas po sniegu,teraz pada deszcz i jest ciapa:crazy:,oby tylko nie przymrozilo bo opony w punciaku mam lyse jak cholera :baffled:

reklama
Mikusia no ja przy swoim kolorze nie moge miec jasnych pasemek bo moje wlosy sie przetluszczaja i jakos przy jasnych pasemkach wyglada to gorzej, po umyciu jakbym nie myla a zdjecie ktore wkleils super, kolor i fryzura bardzo mi sie podoba. Ja jak robilam pasemka to wlasnie w podobnym kolorze.
My dzis poszalelismy na sniegu i sankach, szkoda ze potem zaczelo wszystko topniec, ale przynajmniej spedzilam milo czas z Anitha.

Karola mi wlasnie tez podoba mi sie to ciecie...a kolor tez fajny,odwazny ale ogolnie widzi sie na ulicach blondy i czarne :-p
Ja bylam dzisiaj tylko na poczcie a tak nosa nie wynurzalam z domu,bo maly bierze jeszcze antybiotyk :baffled:
Fajnie Wam,raz ze dzieciaki sa zdrowe a dwa ze mieszkacie obok siebie i mozecie sie czesciej spotykac :yes::rolleyes:
Co do sanek jeszcze sie nie dorobilismy :-D,chcielismy w tym roku kupic ale ta zima jest do kitu :no:

My sanki mamy juz 3 rok i praktycznie nie uzywane bo tutaj ta zima to taka do kitu niestety. Ja tam lubie snieg pod warunkiem ze lezy a nie zaraz topnieje

Zastanawialam sie czy nie przywiezc z pl. ,bo tutaj takie drewniane 2osobowe z oparciem sa drogie.:szok:
A takie plastikowe jakos nam sie nie podobaja :no:
Ja tez lubie zime,ale nie dane nam pobawic sie na sniegu...ehh
Jutro zaczyna sie przedszkole...dobrze ze dopiero na 13.oo ;-)

Iza a ta dziewczyna/pani nie ma na imie czasami Magda zamiast Milena?bo tylko taka znalazlam na emito ;) a ile bierze za podciecie tylko, orientujesz sie moze? bo ja cos czuje, ze jednak znowu wszystko w domu sie odbedzie w kwestii zadbania o siebie...jutro chyba za farbowanie sie wezme bo by sie przydalo. poki co nie zmieniam nic na nowe jesli chodzi o fryzure, poczekam do maja az bede w polsce, pojde do swojego fryzjera i tyle ;) poki co skrocic potrzebuje ;)

Ja znam Kinge i zawsze bylam zadowolona :tak:ale ona przyjezdza do klienta...
Z podcinaniem wlosow to zawsze moja druga polowa to robila........ale przy tym ile sie nagadal :szok::-D na narzekal,ze nie umie,ze to ostatni raz.....ale w rezultacie to zrobil ;-):-D:-D:-D No oprocz cieniowania,bo to juz zrobilam sobie teraz jak bylam w pl.
No i po zimie....no dziewczyny wczoraj skorzystalyscie :tak:

Karola napewno Milena, magda kiedys u mnie byla i nie bylam zadowolona i 2 moje inne znajome tez nie. Jak chcesz to poszukam namiarow do niej i ci podesle. Nie pamietam ile ona bierze ale to mozesz sie zapytac.

reklama
mikusia my z iza nie mieszkamy niestety kolo siebie , ja do tego prawka nie mam wiec moj maz mnie wczoraj zawiozl i wrocil po jakims czasie. dziecieki mialy frajde jak niewiem , w nocy mi sie zmiac chcialo jak moj dominik przez sen sie darl ze on chce do kuby (syna izy)

ja mialam taki rudy rok temu, czulam sie w nim bardzo dobrze ale niestety mam problem z siwieniem i musialam farbowac co 3 gora 4 tyg bo odrosty byly straszne. efekt taki ze wlosy zniszczyly sie strasznie i wypadaly garsciami. teraz kupuje farby jasny braz tak zeby odrosty nie rzucaly sie az tak w oczy :zawstydzona/y:;-)

karola fajnie wygladalas w bladzie ale w ciemnych tez calkiem przyjemnie.

Do góry