reklama
diablica2
mały wielki OLO :)
hejka....
pogoda za oknem super..... ale co z tego.... Olucho mi się pochorowało.... za mną "jazda".... ponad 39 gorączki... duszący kaszelek, bolące gardziołko... a co za tym idzie .. biegunka..... przeżyłam pierwszy raz horror"... chorego dziecka".... brrrrrrrrrr ale mam nadzieję że Oluchowi już lepiej..... a co u was.... jak księżniczka... a "fasolka" jak się czuje?....
pogoda za oknem super..... ale co z tego.... Olucho mi się pochorowało.... za mną "jazda".... ponad 39 gorączki... duszący kaszelek, bolące gardziołko... a co za tym idzie .. biegunka..... przeżyłam pierwszy raz horror"... chorego dziecka".... brrrrrrrrrr ale mam nadzieję że Oluchowi już lepiej..... a co u was.... jak księżniczka... a "fasolka" jak się czuje?....
diablica2
witam.... jak tam samopoczucie przyszłej (drugi raz) mamusi?
fajna pogoda... trzebabyło by się kiedyś umówić na wspólny spacerek
fajna pogoda... trzebabyło by się kiedyś umówić na wspólny spacerek
hej nasz atek powoli do lamusa przechodzi fajnie że sie odezwałas:-)
Juz mi cięzko z tygodnia na tydzień :-)ale jeszcze trzeba przetrwać troche;-)
Niech sie ociepli to możemy sie spotkac:-)niedługo beda dni Wodzisławia moze bedzie wtedy okazja albo wcześniej .
Jak tam Oluś i jego postepy
Juz mi cięzko z tygodnia na tydzień :-)ale jeszcze trzeba przetrwać troche;-)
Niech sie ociepli to możemy sie spotkac:-)niedługo beda dni Wodzisławia moze bedzie wtedy okazja albo wcześniej .
Jak tam Oluś i jego postepy
diablica2
nie wiem jak będę pracowała w dni Wodzisławia, ale jeszcze pewnie będzie okazja do kontaktu.... a Olo super... nie narzekam ale przez pracę trochę zaniedbałam jego edukacjęi teraz to nadrabiam.... będzie dobrze...
diablica2
Oliwka... a tobie ile zostało jeszcze czasu do drugiego maluszka?
:-)
hejka masz może jakieś namiary na Dr Rutkowskiego kiedy przyjmuje i w jakich godzinach?? pozdrawaim
reklama
diablica2
dawno mnie tu już nie było.... zdążyłam nawet drugie dziecko urodzić