reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

hihi odpocząc za ciebie :-D nie ma sprawy ;-)
z checia bym posprzatała i u ciebie i u mnie tylko nie moge tak sie wysilać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
oj.... jaka to ulga mieć urlop i nie iść do pracy..... mam cały swój czas dla Olka.... nie mam myśli że muszę iść do pracy..... zarządziliśmy wielkie sprzątanie.... łóżeczka przebrane.... 3 raz pralka przewraca swoim bębnem.... spacerek na rowerku z Olusiem zaliczony.... tak poszalał na podwórku że napił się tylko herbatki i nawet o smoczku zapomniał.... PADŁ.... teraz szybka kawusia i dalej będę sprzątać bo chciałam zrobić gruntowniejsze porządki.... aha... dziś w południe Oluś dostał zwykłe mleczko z kakałkiem.... wchłaniał aż mu się uszt trzęsły.... mam nadzieję że dobrze jego brzuszek zniesie ten eksperyment.... więc ogólnie żyć i nie umierać... :-D

fajnie ze masz urlopik odetchniesz troszke ,wy juz po spacerku a my przed :tak:
tez sie za porzadki wezme bo dzis byłam u lekarza i jest wszystko ok i z dzidzia tez to az dostałam spidu i bym tero wszystko wyporzadkowała.Tez chyba ze trzy pralki bede miec prania ale musi mi maz proszek przynieśc;-)

Agnieszka tylko nie przeszarżuj z tym sprzątaniem.... ja mogę ...Ty nie...

Dobrze że u lekarza wszystko OK.... na pocieszenie Ci powiem że ja w ciąży chodziłam jak w zegarku co 2 tygodnie:tak:

no i udanego spacerku.....

hej kobitki
Kubusiowa dobrze ze sie przyłączyłaś na naszym zapomnianym wątku
diablica i kubusiowa wy nocne marki:confused:nie mozecie spac

reklama
Do góry