reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

no bo juz sie zastanawiałam gdzie w jodłowniku jest szpital :laugh:
na pewno bedzie wszystko dobrze ! Alek to silny facet i raz dwa sie upora z tym problemem !! a jak poćwiczy to mu tylko na dobre wyjdzie !!! i napisz koniecznie jak te ćwiczenia wyglądają !!

reklama
Masz to jak w banku... nawet mogę CI pokazówkę zrobić jak będę w Pszowie...

olozb3hv.jpg

Justynka a karmisz ją piersią?Moja to w dzień śpi w wózku jak mi sie uda to ja przenosze do łużeczka.A w nocy to śpi z nami bo też sie budzi do piersi zależy od nocy. Jak u was? :)Dwa pierwsze miesiące spała w łużeczku a potem koniec. :laugh:

hej diablica2 jestesmy rownolatkami, jesli jestes rehabilitanyka moze sie znamy.... ja konczylam miedzy innymi fizjoterapie w wodzislawiu .... pozdrawiam

MAMOLAFA... jedno nieporozumienie :p.... ja nie jestem rehabilitantką tylko JADĘ do rehabilitanta bo mój mały ma kręcz prawostronny... ale jak ty jesteś rehabilitantką to może udzieliłabyś mi parę wskazówek i informacji na ten temat?

pozdrawiam ;D

olozb3hv.jpg

hej !!!
no ja karmię piersią !! niedawno przesypiała od 20 do 24 jedzonko a potem od 24 do 8 a teraz budzi sie co 2 czasem 3 godz i jest autentycznie głodna !!!
wiekszos nocy śpi w łózeczku a ok 5 ląduje u nas chyba ze wcześniej zasne podczas karmienia to tak śpimy ;D a w ciągu dnia to jak przychodzi pora spania to sru do łóżeczka i powierci sie powierci i zasypia sama !!

Mama olafa w którym roku ukończyłaś fizjo,może znasz Kaszie Berg??????????? :)
Justynka ty masz super że sama zasypia w łużezku .Tak moja mała w nocy to prawie bez przerwy na cycu wisiała i tak sie nauczyła spać z nami. Wiem jedno jak bede miec drugie to nigdy w życiu z nami nie śpi :) Teraz ma prawie jedenaście miechów i jak zaśnie 22-23 to śpi do 8-9 ale jest noc że raz je a nieraz więcej razy sie budzi :mad:

Oliwka a nasza od początku ląduje u nas w łózku były noce co przesypiała na mnie jak sie przylepiła to ja spałam na wpółsiedząco, a jak podrosla to spi pomiedzy nami, ale potrafi sama przespac całą noc w łóżeczku i mimo tego ze sypia czasem z nami nie zbestwiła sie :laugh:
a załoze sie ze jak bedzie druga dzidzia to tez pewnie bedzie lądowac u Was w łózku !!

reklama
Do góry