reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

witajcie.
My nadal w dwupaku !!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)
wczoraj miałam USG.
Karolcia to duża panna.:tak::tak:
Waży 2500 g i jest ponad tydzień do przodu z wagą.:-D:-D
U mnie potwierdziło się niestety łożysko centralnie przodujące,więc dostałam już kwalifikacje do CC.
Powoli oswajam się z tą myślą.:eek::eek:
Ograniczenia z powodu tego łożyska są duże ,ale dajemy radę.
Raz na tydzień mycie głowy,raz na 3-4 dni mogę iść pod prysznic i kilka razy na dzień do toalety.
No cóż......
świnia się nie myje i żyje -to ja też dam radę.;-):-D:-D:-D

pozdrawiam Was wszystkie.

reklama

Z okazji nadchodzących Świąt
Wielkiej Nocy
życzę Wam żeby te dni świateczne minęły wam w
zdrowiu, były okazją do spotkań rodzinnych przeżywanych w pogodnej i rodzinnej atmosferze.

Wiosny w sercach i dużo dużo wypoczynku.

Wszystkiego najlepszego dziewczyny!!!!
As tobie zycze zeby Karolina siedziala jak najdluzej i zebyscie obie zdrowe wrocily do rodzinki:)

Iza do d... z moim kregoslupem jednak nie daje rady nosic malej w chuscie!:( ryczec mi sie chce bo tak sie to malej podoba i mi tez ale po 10 min bol nie do zniesienia i potem lecze sie 2dni! Jedyne co to na plecach bym mogla nosic -ale kiedy to nastapi!

Hejka laseczki :)
Co slychac?
Fajnie ze nam sie pogoda robi coraz lepsiejsza :) Chociaż u nas to oznacza za każdym razem plac zabaw po przedszkolu,bo mamy po drodze i Amel nie odpusci jak jest ladnie :)
No jeszcze tydzien i dowiem sie, czy moje dziecko zdalo swoj pierwszy w zyciu egzamin... czy sie dostanie do przedszkola :)

Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA

Ewafoto trudno to nazwać egzaminem, za pierwszym razem to raczej loteria :sorry:. U nas wiem, że jak ktoś nie ma dodatkowego punktu za cokolwiek to właściwie nie ma szans. Trzeba być albo samotnym rodzicem, albo niepełnosprawnym, wielodzietnym lub chociaż pracować w szkole, żeby mieć jakiekolwiek szanse na placówkę państwową.

Ale w Warszawie jest lepiej z tego co słyszałam :tak:.
Choć pięciolatki mają przyjmować wszystkie, bo muszą.

reklama
Witajcie.
My nadal w dwupaku.
Dziś jest 34tyg i 5 dni.
Ja już jestem spokojna.;-):-)
Musi być dobrze.
pozdrawiam
Aneta z Karolinką.

Do góry