reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Ursynowa

reklama
jojka to chyba to jakas reklama .... ja nawet konta tam nie mam. Zreszta, w kazdym miejscu jest tak samo łatwo - tylko checi potrzeba ;)
Wesołe miasteczko przyjeżdza tylko czasami i rozkłada sie wowczas przy targowisku "Na dołku"

Kochane powiedzcie mi gdzie wasze maluchy spędzają wolny czas? Bo moje siedzą w domu i się nudzą. Może jakaś nauka gry na czymś, albo coś innego ? Doradźcie coś...

My dużo czasu spędzamy teraz w parku. Franio ma dopiero rok więc chyba nauka na czymś nie wchodzi w grę chociaż chętnie bym się z nim zapisała na jakieś zajęcia. Byliśmy ostatnio na basenie ale mu się nie spodobało. Jeszcze w zimę uwielbiał tam chodzić i się pluskać a wczoraj przykleił się do mnie i przez pół godzimy nie chciał się ruszyć.

aagata to ty upieklas na spotanie pyszna szarlotke, tak? Dobrze kojarze?
W parku jestem wlasciwie codziennie ale o roznych porach - zalezy od dnia i Julci.
Moze jednak jakos udaloby sie nam zegrac godzine spaceru ? :)

reklama
hehe tak to byłam ja. My chodzimy tak około 11-13 i po 16 na spacery. Chętnie się spotkam na wspólny spacer tylko, że ja mieszkam przy metrze ursynów więc pewnie trzeba by było ustalić jakieś dobre miejsce do którego wszyscy mieli by nie daleko.

Do góry