reklama
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
Spacer super - i tez czekam na powtorke:-), pogoda trafiła sie sliczna - sloneczko i odwilz. Tylko jojka i mała Basia o malo zycia nie stracily jak snieg spadl z dachu. Na szczescie jojka refleksem sie wykazala i uskoczyla spod tej snieznej czapy.
ja dziś też jakaś słabiutka jestem, a dziecię me złapało katar:-( Mam nadzieje, że to szybko jej przejdzie, i że to nie początek jakiejś alergii....
I mam pytanie- czy jakaś mama z Ursynowa umiejąca chustować, nie chciałaby mi zademonstrować na żywo jak to się robi, bo ja chyba nie do końca kumata jestem...
I mam pytanie- czy jakaś mama z Ursynowa umiejąca chustować, nie chciałaby mi zademonstrować na żywo jak to się robi, bo ja chyba nie do końca kumata jestem...
cześć,
ja też jestem z Ursynowa :-) mieszkam tu nieco ponad rok i szczerze mówiąc nie znam zbyt wiele osób, a tym bardziej młodych mam. Chętnie dołączę do Waszego grona:-):-) Chodzicie czasami do multikina na sesnse z dziećmi? Ja byłam dwa razy i polecam:-) Może jakiś wózkowy zlot właśnie w multikinie? Seanse są we środy o 12.
ja też jestem z Ursynowa :-) mieszkam tu nieco ponad rok i szczerze mówiąc nie znam zbyt wiele osób, a tym bardziej młodych mam. Chętnie dołączę do Waszego grona:-):-) Chodzicie czasami do multikina na sesnse z dziećmi? Ja byłam dwa razy i polecam:-) Może jakiś wózkowy zlot właśnie w multikinie? Seanse są we środy o 12.
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
aagata wlasnie wybieramy sie do kina w najblizsza srode, tyle ze mamy dwie opcje: albo Multikino na Imielinie albo zlote garby. Glosujemy w ankiecie i zdecydujemy. To moze dobra okazja abys sie z nami poznala
Edit:
Jojka i jak zdrowie? Przeszlo czy was rozlożyło? Co do hustowania -spotkania co 2 tygodnie organizuje klub kangura, doczytaj moze cos dla ciebie bedzie odpowiednie
Edit:
Jojka i jak zdrowie? Przeszlo czy was rozlożyło? Co do hustowania -spotkania co 2 tygodnie organizuje klub kangura, doczytaj moze cos dla ciebie bedzie odpowiednie
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: