reklama
A
agamir
Gość
czESC DZIEWCZYNY. WITAM SIE SERDECZNIE. mIESZKAM NA WAWOZEJ PRZY TESCO. MAM ROCZNEGO SYNKA I ZA MIESIAC BEDZIE MAŁY MAKSYMILIAN
you_stynka82
Początkująca w BB
Witam,
jestem Mamą z Ursynowa od niedawna, przeprowadziliśmy się z mężem z Gdańska, nie znam tu nikogo, moja córcia ma prawie 16 miesięcy, mieszkamy na Kabatach w okolicy lasu kabackiego. Chętnie podłącze się czasem na jakiś spacer z Mamami z Ursynowa niestety w okolicy na razie napotykam jedynie starsze opiekunki lub Babcie.
Pozdrawiam.
jestem Mamą z Ursynowa od niedawna, przeprowadziliśmy się z mężem z Gdańska, nie znam tu nikogo, moja córcia ma prawie 16 miesięcy, mieszkamy na Kabatach w okolicy lasu kabackiego. Chętnie podłącze się czasem na jakiś spacer z Mamami z Ursynowa niestety w okolicy na razie napotykam jedynie starsze opiekunki lub Babcie.
Pozdrawiam.
you_stynka82
Początkująca w BB
hej, chętnie wybiorę się na spacerek, a w której części Wawy mieszkasz? ja na Kabatach niedaleko Tesco.
A
agamir
Gość
Czesc serdecznie pozdrawiam. Ja mieszkam na kabatach przy tesco . Chetnie przyłącze sie do spacerów. Czekama info.
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
Słuchajcie tak sobie czytam te nasze posty i tak :
kazda pisze czesc mieszkam tu i tu i... jestem mama i ... nastaje wielka cisza :-(
A moze dziewczyny sie tak zmobilizujemy i ustalimy miejsce na spotkanie w szerszym gronie np. na spacerze? Co wy na to?
Nie wiem jak prognozy pogodowe na przyszly tydzien, wiec wyznaczmy jakis dzien i godzine wstepnie, a najwyzej potem bedziemy sie martwic;-)?
kazda pisze czesc mieszkam tu i tu i... jestem mama i ... nastaje wielka cisza :-(
A moze dziewczyny sie tak zmobilizujemy i ustalimy miejsce na spotkanie w szerszym gronie np. na spacerze? Co wy na to?
Nie wiem jak prognozy pogodowe na przyszly tydzien, wiec wyznaczmy jakis dzien i godzine wstepnie, a najwyzej potem bedziemy sie martwic;-)?
reklama
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
Moze czwartek? To dosyc odlegly termin wiec moze wiecej dziewczyn tu zajrzy . Proponuje w polowie drogi (moja stacja to kabaty) - przy Galerii Ursynów sie spotkać.
Jojka? co ty na to? A reszta ?
Jojka? co ty na to? A reszta ?
Podziel się: