reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

dziewczyny dzieki za slowa otuchy ale dzis znow masakra:no:o 12juz wzilam do siebie bo znudzilo mi sie wstawanie:no::angry:ze mna tez mu nie za dobrze bylo.cala noc sie wiercil:szok:kurcze ja juz zglupialam:baffled::baffled::baffled:
Mala-gorzatka on jadl co 1,5 godz jak go przezucilam na butle.Niby na sztucznym dzieci dluzej wytrzymuja tylko nie KONRADO:no::confused::confused::confused:
Karola a ile Twoja mala ma????kup moze cos na kolke np dentinox-my to podawalismy i to tylko pomagalo troche:tak:karmisz cycem??jesli tak to jesz moze jogurty,pijesz mleko??ja pilam i od tego byly kolki.Niby zdrowo a tu masz:baffled::baffled::baffled:

reklama
KWIATECZKE, jak Leos byl w wieku Konradka to spal z nami caly czas!!! dopiero jak mial rok i 4mc to zaczelismy go tresowac zeby sam spal, najpierw nauczlam go spac z dzien samemu a z nocym spaniem bylo gorzej a dzisiaj tak to wyglada ze zasypia sam, pospi 2-3 godz czaasami dlzuej a potem budzi sie z rykiem i laduej u nas ale tak jak mowi KASIA, dziecko bedzie mniej nerwowe, i mysle ze to wyjdzie na dobre malemu, mimo ze moze ty jestes zmeczona, bo ja bylam bardziej jak byl Leos mniejszy, teraz jest lepiej,;-)

My dzisiaj idziemy na Family Party, ktore organizuje kosciol(anglikanski) spotkanie dla rodzin i dzieci, ma byc jakas mala wyzerka, gry i zabawy dla dzieci, no i rodzice beda mogli sobie pogadac troche, znam dobrze ksiedza z tego kosciola, bo co 2 tyg, chodze z Leosiem na zajecia ktore on prowadzi, cos jak playgroup, super sprawa, w koncu jest karnawal,jest okazja gdzies wyjsc o z dzieckiem ;-)

Moze rzeczywiscie to kolka tylko ze u mnie wystepuje rano ale czytalam ze przy kolce dziecko strasznie placze nie mozna uspokoic placzu u Natalki bardziej wyglada na to ze przy prezeniu sie placze za chwile przestaje 5 min i znowu to samo czasami jak pusci baczka to tez zaplacze? nie wiem sama:-:)-:)-(

Podawalam malej INFACOL ale wydaje mi sie ze nie dziala :-(
Moze cos polecisz dobrego i skutecznego:-)
A do kiedy sa te kolki? bo juz ledwo co zyje nie mam czasu na nic zmeczona jestem strasznie:baffled:
dzieki za odpowiedz:-):-):-)

Karola u nas zaczely sie jak mial 2 tyg i skonczyly ok 2,5 miesto byly krzyki calodniowe:baffled:ciesz sie bo nie msz tak zle.KARMISZ PIERSIA???NIE NAPISALAS:no:
u nas infacol tez nie pomogl:no:kup dentinox w bootsie lub jakiejs aptece,czy markecie.nam to troche pomagalo.Robilam tez oklady z pieluszki ,prasowalam i na brzuszek taka ciepla:tak:

karola- czasem wystarczy dziecko przezucic na inne mleko... moze to mleko jej ie pasuje. Ja tak mialam, po jednym moja wierzgala, prezyla sie, byla nie spokojna- fakt nie bylo histerii- ale od razu zmienilam jej mleko (infacol nie dzialal) zeby ona sie lepiej poczula, spokojniej spala i wogole. I jak reka odjal- inne dziecko w domu mialam :tak:
Wiem ze jest dentinox o ktory mowil juz kwiateczek i chyba niejaki gripe water czy jakos tak, ale co lepsze to nie wiem

Kasia- no o wysokie stanowisko bedziemiala corcia hehehehe pani premier.... :)

Kwiateczek- przemeczona jestes, ja mniej wiecej w tym samym okrsie poczulam zmeczenie...takie pozadne od momentu gdy mala przyszla na swiat.... :)

reklama
Do góry