:-):-):-)moj to ma panike w oczach, jak ma zostac sam z cala trojka :-):-):-) ostatnio tak zrobilam, wyszlam o 11 i wrocilam o 3, skubany nic nie zrobil, nawet obiadu, bo nie chceli a gdy tylko mnie zobaczyli, to - mama jesc. kiedys , pracowalam an dzionki, po 2 tyg wszyscy mieli dosc, burdel w domu, cora ciagle do szkoly sie spozniala itd... no i mama musial wrocic do domu i wszystkim sie zajac
reklama
Miśka T
Wrześniowe mamy'06
Nam tez nie jest latwo zwlaszcza teraz jak M stracil prace,czekamy na jakis socjial poki co bo kieszonkowe sie nam juz prawie skurczylo.... ale jak pracowal to dalo sie wyzyc z jednej pensji co jak piszecie w Polsce bylo by niewykonalne!!!! a gdybym chciala isc do pracy na 5 dni w tyg to niezarobilabym na nursery, to wydatek z zrzedu 700-800 f na miesiac!!! wiec tak czy siak, poki dziecko male to sie siedzi w domku, bo innej obcji nie ma, babci brak itp, ja mam zamiar szukac pracy w jakims playgroup tak zeby Leos mogl chodzic ze mna razem do pracy, moja koleznka tak pracuje wiec mam nadzieje ze i mi uda sie cos znalesc na kilka godzin
IZKA dzieki za zdrowkowe zyczenia, ;-) juz mi lepiej, chociaz w piersiach boli a lekarka nic niee slyszy;-) ale to u nich norma ;-)
KASIA, my tez wychodzimy caly czas na dwor, niewychodze tylko wtedy jak ma goraczke,
IZKA dzieki za zdrowkowe zyczenia, ;-) juz mi lepiej, chociaz w piersiach boli a lekarka nic niee slyszy;-) ale to u nich norma ;-)
KASIA, my tez wychodzimy caly czas na dwor, niewychodze tylko wtedy jak ma goraczke,
kwiateczek
majowa mama `08
Kik dzieciaki urocze
Od godziny usypiam malego i co go odkladam to po minucie wstawalczuje ze znow bedzie ciezka noc
Tajchi wysle Ci na priv chociaz poogladam
Miska ja to juz mam nerwa.Bez kasy swojej to masakra i mysle juz ze chyba bede musiala wrocic tylko co z malym?nie mam nikogoJutro bede dzwonic do CHTAX moze cos dadza wiecejczekam na list z pracy,zobaczymy co napisza
Od godziny usypiam malego i co go odkladam to po minucie wstawalczuje ze znow bedzie ciezka noc
Tajchi wysle Ci na priv chociaz poogladam
Miska ja to juz mam nerwa.Bez kasy swojej to masakra i mysle juz ze chyba bede musiala wrocic tylko co z malym?nie mam nikogoJutro bede dzwonic do CHTAX moze cos dadza wiecejczekam na list z pracy,zobaczymy co napisza
u mnie nic Nikki dalej ma goraczke jutro idziemy do detysty o 11.15...mam nadzieje ze nie ucieknie i nie bedzie plakal... strasznie placze przez te 6 -ste zabki... mnie boli troche gardlo i mam kaszel... jakos daje rade z tym wstawaniem w nocy do synka i ze skaczaca dzidzia w brzuszku ale czasem jest ciezko...
kwiateczek
majowa mama `08
acha na dwor wychodzimy codzienniekiedys mial lekki katarek ale zazywalismy otrivin i przeszlo.chyba jest zachartowanynie raz takie zawieje a my na dworzedo sklepu tez trzeba isc.G czasem robi tak dlugo ze nie zdazy
daria&dylan
przypadkowa:)
Cześć Dziewczyny ale sie ciesze ze znalazłam ta strone tak przez przypadek:-),bo szukam pomocy mam slicznego synka ma na imie Dylan i ma 20 miesiecy. Juz od kilku dni ma straszna wysypke na policzkach jest ona czerwona i rozpalona byłam u lekarza ale jak zawsze to nic takiego samo przyszło samo pojdzie jak zawsze odpowiedz taka sama dostałam masc po niej wydaje mi sie ze jest bardziej czerwona a nie wysycha wiec siedze na kompie i szukam, wiekszosc to alergia na mleko moj uwielbia ser i potrafi go wchłaniac i ostatnio kupiłam mu te patyczki i jadł je przez kilka dni i potem wyszła wysypka. Czy znacie jakies domowe sposoby na złagodzenie tej wysypki:-)
witam.
daria, moj ma takie cos , jak przecholuje z nabialem, obojetnie co by to bylo. jeden jogurt jeszcze przejdzie, ale nie wiecej. teraz am 5 lat ipowoli mu to przechodzi.
pozatym witaj na pokladzie:-):-) widze, ze jestes z burton, to jakas godzina drogi ode mnie. zreszta mam tam siostre macie tez swoje forum, ale jakos powoli sie rozwija.
daria, moj ma takie cos , jak przecholuje z nabialem, obojetnie co by to bylo. jeden jogurt jeszcze przejdzie, ale nie wiecej. teraz am 5 lat ipowoli mu to przechodzi.
pozatym witaj na pokladzie:-):-) widze, ze jestes z burton, to jakas godzina drogi ode mnie. zreszta mam tam siostre macie tez swoje forum, ale jakos powoli sie rozwija.
Ostatnia edycja:
kwiateczek
majowa mama `08
witam sie i ja
daria nie mam pojecia,nie pomoge ci
U nas nocka nawet przespana,obudzil sie kilka razy ale dalam smoczka i poszedl spacraz tylko plakal,dalam mu pic ale nie chcialo boshh kiedy przespi cala noic,chociaz raz
daria nie mam pojecia,nie pomoge ci
U nas nocka nawet przespana,obudzil sie kilka razy ale dalam smoczka i poszedl spacraz tylko plakal,dalam mu pic ale nie chcialo boshh kiedy przespi cala noic,chociaz raz
witam sie i ja;-)
Daria- to moze byc alergia na cos ale nie musi moze poprostu te uczulenie wyszlo mu od czegos innego?????? radziła bym obserwacje wyeliminowac wszystko co mogło by go uczulac i powoli laczyc,wtedy zobaczysz
kwiateczek- pociesze cie moja ma 16 miesiecy i tylko 2 razy przespała cała noc
dzis zakupki i sprzatanko jak co dzien hehhe
wczoraj szukalismy sali na wesele ale nic ciekawego nie wyszukalismy dzis ciag dalszy szperania w necie hehhe
ok lece na sniadanko bo jeszcze nie jadlam
Daria- to moze byc alergia na cos ale nie musi moze poprostu te uczulenie wyszlo mu od czegos innego?????? radziła bym obserwacje wyeliminowac wszystko co mogło by go uczulac i powoli laczyc,wtedy zobaczysz
kwiateczek- pociesze cie moja ma 16 miesiecy i tylko 2 razy przespała cała noc
dzis zakupki i sprzatanko jak co dzien hehhe
wczoraj szukalismy sali na wesele ale nic ciekawego nie wyszukalismy dzis ciag dalszy szperania w necie hehhe
ok lece na sniadanko bo jeszcze nie jadlam
reklama
Tajchi
Fanka BB :)
daria ja nie mam pojęcia jestem dopiero początkująca mamą
pinka przez 16 miesięcy żadnej nocki nie przespałaś w całości, nie strasz mnie
kwiateczek już poszły zdjęcia:-)
ja na dwór tez wychodze z moim małym moze nie codziennie ale tak co drugi dzień trzeba go przyzwyczajać
pinka przez 16 miesięcy żadnej nocki nie przespałaś w całości, nie strasz mnie
kwiateczek już poszły zdjęcia:-)
ja na dwór tez wychodze z moim małym moze nie codziennie ale tak co drugi dzień trzeba go przyzwyczajać
Podziel się: