reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Nie używałam.
Po drugie nie robilabym na początku większych zapasów, bo różnie dziecko może zareagować

Ostatnia edycja:
Ale nawet co do rozmiaru lepiej zapasów nie robić. Kaja przez 2 miesiące była na "1" a Emilka po 2 tygodniach z "1" przeszła na "2" :/ Każde dziecię jest inne - lepiej małża wysłać po pampersy niż takie zapasy robić :)

Dzisiaj zrobiłam coś za co GP mi pewnie głowę urwie i na palu postawi przed przychodnią :/ Odstawiłam Euthyrox... Obawiam się, że to on się tak kłóci z implantem. Podobne jazdy miałam z Mireną i Euthyrohex i musiałam balansować z dawkami i braniem go w ogóle. Co zabawne - bez Euthyroxu moje wyniki THS dalej mieszczą się w normach - to jest... głupie :/

Ja na szczęście żadnych leków nie przyjmuje... wiem ze lepiej zapasów nie robić tylko nie wiem czy te co mam będą wystarczające bo słyszałam od tej współlokatorki ze strasznie przemykają i dlatego muszę poznać opinie ale w czwartek przychodzi health visiting servise wiec zapytam sie może mi jakoś podpowie jakie najlepsze używać...

Jeju ja czekam na wizytę do kliniki endo, moja konsuktantka mnie wpisała bo panikuje z tsh.

Nie kuoujmduzo na początek.. Nie wiesz jaka waga będzie i jakmszybko będzie rosnąć dzidzia.
Niestety ale jestem zwolenniczką tylko pamperkow. Nie są aż tak drogie,, i jak tylko syn zaczął czy córa czworaczyc przerzucikam ich na majtki choć te wole huggisy ale są dobre dla starszakow,
Fajne są z aldiego pampery, z asdy kupiłam z Tesco tez i nam jak zawsze siada tylko pampers. Reszta jest sztywna, mogą być wysypki etc.

Dziś przemeblowanie u syna, póki się nie przeprowadzamy tk musze pozmieniać. Ten tydzień tez był ciężki ale w przyszłym mam luz. Wtorek szpitak a w środę inny, jadę w końcu z moja przepuklina, mam nadzieje coś zaradza bo Jeju,, boli znowu.

Aaa w sobotę odebralismy okukarki dla syna i nie chce nosić. Jeszcze jestem po rozpaczy cięcia włosów.. Dramat przezykam, jeszcze się z tym nie oogodzilam do końca, w środę jeszcze swoje odbieram, może będzie mu raźniej nosić ze mną,

Papmersy rzeczywiście są najlepsze :)

Lilith - Mi Emilka po wizycie u okulisty nie mogła przeżyć że ma 10/10 wzrok i nie potrzebuje okularów... TAK - ONA CHCE okulary - kilkudniowa batalia była że wcale ich nie chce i to jest tylko tymczasowe widzimisię :/
A ja się zwijam z bólu jajnika - owu się przypałętała i jak zwykle mam ochotę wziąć skalpel i upier&*^&%^ to pieroństwo XD Taki cudny ból idący z jajnika na całe podbrzusze i plecy i prawą nogę aż do kolana..... humanitarnie proszę o odstrzelenie mnie :) Jak to dobrze że to trwa tylko 24h... potem jak ręką odjął przechodzi :)

Mi od paru dni towarzyszy Bol lewej I prawej strony przy tym z prawej nie wiem czy to jajnik...jutro mam wizytę u konsultanta na temat co endokrynolodzy zdecydowali odnośnie tego mikrogruczolaka, ja bardziej sie martwię rym wzrokiem i wolałabym to z okulista skonsultować...mój mały teraz od tygodnia jest strasznie aktywny i dziś tak samo, a odpocząć to mi tylko czasem da...

reklama
Ania juz niedługo. Ja czekam znowu na to, bo moja pannica siedzi cicho juz 2 dzień..
Co po wizycie??

Zwariowana, te dzieci nasze.. Masz już jakieś problemy ze starszą? 9 lat to duża pannica.
Znam ten ból.. I jak tu dzieci robić i to z przyjemnością. Mi temu towarzyszył ból, nazywany siadaniem jak na kiju. Tak mnie od tyłka bolało haha.

Za to syn ma znowu zapalenie dróg moczowych, dziś GP dzwonił, że recepta gotowa. Od 2 dni mega gorączka..
Jutro zaś musze szpital orzelozyc a w środę juz muuusze iść bo mam wizytę w sprawie przepukliny. Wiec przedszkole murowane

Do góry