reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Jesli chcecie to moge podac linka do ankiet.Gwarantuje ze beda wysylac a wy bedziecie zarabiac,ale pod warunkiem ze wypelnicie swoj profil a troche tam pytan jest.Jak ktoschetny to piszcie na priva swoje emaile.

Dziewczyny, przepraszam, że tak się wtrącam z nienacka ale szukamy pomocy dla maleńkiego chłopczyka, któremu można uratować wzrok. Rodzice zebrali już pieniążki na pierwszy etap operacji i szukają miejsca w Londynie, w którym mogliby zamieszkać na czas operacji i rehabilitacji. Może mogłybyście pomóc. Zajrzyjcie na wątek małego, tam są wszelkie potrzebne informacje: https://www.babyboom.pl/forum/mozesz-pomoc-zobacz-f220/wzrok-dla-szymka-19200/

Z góry dziękuję za zainteresowanie.

PINKA - tak, zalatwilam szczepienie na zoltaczke. Ojej ..moja nadal swieci 4 zebolami hehehehe no ale moge powiedziec ze 6-cioma bo sie 2 lekko przebijaja.

Izka - wiesz co, z tym apetytem to jest roznie, bo ostatnio jada mniej niz kiedys, a jak dostanie mleko o 7 gdy sie obudzi to do 13 potrafi nic nie zjesc :szok: ale wtedy obiad zjada ze talerz chodzi. A kolacje zawsze miala o 18 a potem o 20 mleczko, ale dzis kolacje jej dalam o 17.30, o 20 kasze manne ze 150 ml mleka a przed 21 wypila 160ml mleka- nie zostawila NIC ..no zobaczymy czy sie obudzi... ja mam wrazenie ze ona glodna jest w nocy. :confused: No wczoraj jak wypijla mleczko o 2 ak dzis sie obudzila po 8 rano :szok:
My skolei mamy balagan na dole bo tam sa wszytskie zabawki, bajki.... i sprzatam dopiero gdy pojdzie spac na noc a tak to tylko noga posuwam zeby przejsc :-D
Oczywscie gratulacje krokow. Nasza juz biega sama od 2 tygodni. Teraz to juz sprinuje ze tak powiem :-D

Gabis- czesc :-)

Gusia- zazdroszcze ci tego czasu z telewizorem z twoimi serialami :tak:

Wiecie co, ostatnio bardzo mnie smieszy Nastka na spacerze, bo wszytskie SMIECI sa jej gdy idzie :-D Sklep mam pod nosem a w jedna strone szlismy prawie godzine. W drodze powrotnej juz ja wzielam wsadzilam do wozka :cool2:

reklama
Witam mamuski w ta paskudna pogode! snidanko zjedzone i trzeba sie za sprzatanie zabrac, tylko niech najpierw ktoras da mi porzadnego kopa bo jakos sie ruszyc nie moge...przez ta pogode to sie calkiem rozleniwie i depreche zalapie...nienawidze deszczu:no:
Moje dziecko dzisiaj zlosliwe doslownie - caly czas na przekor mi robi..oj cezki dzien mnie czeka, a tu najpierw jedna kolezanka przychodzi a potem idziemy do dugiej pilnowac jej coreczki..
Izka - musze zrobic fote bo tacie tez juz obiecalam...tylko nie wiem czy dzisiaj dam rade...
Mala-gorzatka - wspolczuje nieprzespanych nocy..Dawid tez mial taki czas... a moze faktycznie mala jest glodna skoro mowisz ze o butli zasypia...chociaz zawsze wydawalo mi sie ze dzieci w jej wieku nie potrzebuja jesc w nocy..
Martuchaa - i jak tam po kolejnym dniu w pracy?
Pinka -lezki po szczepieniu to i u nas sa mimo, ze moj to juz duzy chlop;-)

milego dnia zycze!

Do góry