reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
Super,ze bedziecie.Tylko sie zastanawiam,czy sobota 10,czy niedziela 11-stego?Dziewczyny,jak Wam bardziej pasuje?Moze sobota 10-tego?oczywiscie godzina 12.

Jadę po raz pierwszy do Irlandii 25. 09- na tygodniowy pobyt poznawczy. Czworka dzieci-150 euro na tydzien
Jade do Stillorgan Mamy i nianie, ktore jestescie tam zadomowione,odezwijcie sie do mnie. Mam co prawda 56 lat,ale jestem młoda duchem i ciałem.Pracy jako niania w polsce znalezc sie nie da,więc dzieki znajomym w Brukseli-nie wiedziec czemu -znalazł mnie polski irlandczyk.Mieszkają przy Allen Park 28 a. Moze ktoras z Was mieszka gdzies niedaleko???
Najmłodsze dzieciątko tej rodziny ma 8 miesiecy,więc jakies wspolne tematy się znajdą.
WSPOMOZCIE--bom wystraszona!!!!!!

witaj elu:) ja mysle, ze nie masz sie czego bać, dzieci w Irlandii sa wychowywane w luzacki sposob, takze bez strachu:) ja uwazam, ze dobrze by bylo sie spotkac, zgrać jakos inne mamuski, najlepiej te , ktore mieszkają najblizej , czyli na Stillorgan, no i pogadac sobie na spokojnie:) laski, odezwijcie sie:)

Jestes Kochana,myslałam,ze nikt sie nie odezwie.Bede tam 25 po poludniu.Umówilam sie z Rodzicami na tydzień,.zeby się ewentualnie poznac,a potem po 2 tygodniach ,kiedy chwilowo bedzie babcia,ja wracam juz na dluzej-Byc moze na kilka lat.
Zalezy czy podolam,bo tych dzieci jest kilkoro. 100_0334.jpg

reklama
Hej laski.Aniu imprezka byla super,szkoda,ze Cie nie bylo:): Poza tym musimy sie dogadac,bo bede chciala zebys mi zdjecia razem z Sandrulinska na moim slubie porobila;)) Ela witaj!Dasz rade,chociaz 150E za tydzien przy czworce dzieci to wg mnie malo,mimo,ze bedziesz miec mieszkanie i wyzywienie.Tutaj niania za jedno dziecko ma 150-200E tygodniowo,w zaleznosci ile godzin jest z dzieciakiem.Zobaczysz co i jak-powodzenia zycze-Gosia.

Do góry