reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

hej no ja też szukam mam na spacerki:))) ja mieszkam dublin 8 ale na tallaght niedaleko:DDD ps. wiecie może gdzie są tu w okolicy fajne place zabaw?? i słyszałam też o spotkaniach mam z dziemi hm... fajna sprawa:) tak czy inaczej czekam na jakieś wieści no i czy w końcu spotkałyście się na piwku?? pozdrawiam

reklama
na tallaght w parku jest wypasiony plac zabaw!ja sie nie orientuje jeszcze w Dublinie...wiem gdzie jest square i nic wiecej w sumie:( ale coz trzeba czasu zeby sie oswoic z nowym miejscem:)

witam ,nowe mamy ,
ja tez chetna na spacerki ,kawusie,itp...
spotkanka oczywiscie sa z forum baby boom ,ale jakos zadko teraz trzeba nagonic dziewczyny konkretnie i tyle
mieszkamy w roznych rejonach dublina ale jak sie gdzies spotykamy to dojezdzammy ,kobitki sa super i dzieciaczki
musimy wlasnie jakies spotkanko zrobic,
ostatnio bylam u olgi super babeczka ,powiem wam jak sie z nia spotkam i sie umowimy na kawke
dzis idziemy razem na basen na aqua fit tu u mnie w dundrum to pogadam z nia kiedy ma wolne i z checia sie spotkamy
co do parku
to na st.green w centrum jest fajny plac zabaw,u mnie w dundrum 20min drogi ,do marley parku jest tez pl,zabaw
oki mozemy sie zgadac
pozdrawiam

no to suuuper :DDDD ja jestem chętna, dajcie tylko znac mniej wiecej kiedy, bo u mnie z wolnym różnie, najczęściej pracuje przez weekendy, więc jakby co to w tygodniu jak najbardziej:DDD pozdrawiam

hej pewnie chętnie bym się spotkała, ale jutro po 3 dniach wolnego idę do pracy 12:30-21:00 jutro też sprawdzę grafik na przyszły tydzień to dam znac:DD ok?? a tak przy okazji wiecie może gdzie można kupic haki do polskiej chuśtawki takiej montowanej do futryny?? :)) kupiliśmy dzisiaj w polskim sklepie taką właśnie chuśtawkę, pojechaliśmy do B&Q zeby kupic haki, ale tam niestety czegoś takiego nie ma :(( a już się cieszyłam że adaś bedzie się dzisiaj chuśtac ... :(

reklama
Do góry