reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Laski co z wami??!!Ostatnio Olga byla u mnie,a w poniedzialek spotkalam Sandre w Dundrum....Olo sam sie odpieluchowal,w 2 dni zrezygnowal z pieluch:tak:i jak wczesniej nocnik byl beee,to teraz pol dnia na nim spedza:-).Wola sisi,takze super.Swieta za pasem,a ja w Wielka sobote do 18 w robocie:wściekła/y:takze ze swieconka sie nie wybiore....Planuje zrobic baranki z masy solnej Cafeart.pl - Wielkanocny baranek z masy solnej o takie:tak:A wy macie jakies pomysly??

reklama

Żurku smacznego

Baranka cukrowego
Pisanek wymarzonych
Świąt mile spędzonych
Dyngusa mokrego
i wszystkiego bardzo udanego.

i120707_5a59df7ean8.gif

dziewczyny
wink2.gif

Pogody ducha, zdrowia i radości
oraz wszelkiego dobra
z okazji Świąt Wielkanocnych
dla was i waszych rodzin

monika 1085-ja tam nie wiem co bede robila ale jak cos to my chetne;-)

Zdrowych,wesolych swiat i mokrego dyngusa!!!!! Monia,ja chetnie z Olem,tylko to zalezy,czy bede miala wolne,albo na rano.Damy znac:-)

Hej!

Monia-my rowniez jestesmy chetne na imprezke, tylko jeszcze nie wiemy na 100% czy damy rade wpasc, dam Ci znac!:tak:

Monia,ja mam wolne,napisz na ktora godzine no i co solenizantka sobie zyczy:tak:Wczoraj spotkalam Wiole z Amelka w Polonezie w Dundrum.No i Olo zostal wczoraj w crechu w SC w Dundrum sam na godzine!!!Dzielny chlopak:-DChyba moj i ja bardziej to przezywalismy niz on;-)Pani go potem chwalila,ze taki grzeczny...

reklama
Do góry