reklama
Olga79
Fanka BB :)
Jejku ja też żałuje myslałam, ze będę miała zmianę do 15, a tu pech mam od 14 do 22.
Sandrula przepraszamy, ale nic z tego.
Sandrula przepraszamy, ale nic z tego.
S
sandrulińska
Gość
olga renni ogromna szkoda:-(
renni zdróweczka dla Natalki!;-)
Monie dwie:-) a Wy bedziecie?
renni zdróweczka dla Natalki!;-)
Monie dwie:-) a Wy bedziecie?
monika1085
Zaangażowana w BB
Sandrula ja to pod wielką niewiadomą:-( szczerze to aż mi się płakać chce jak nie Jula chora to znowu ja...Jeśli chodzi o Jule to pytałam lekarza i ona ma już strupki więc nie zaraża ale znowu ja w środę się rozłożyłam cholerna angina,dostałam antybiotyk i siedzę w domu...
W sobotę powinnam czuć się już dobrze bo będę po ósmej dawce antybiotyku tylko nie jestem pewna czy będąc na antybiotyku mogę jeszcze zarażać bo nie wybaczyłabym sobie jak by któreś dziecko się przeze mnie rozchorowała.Więc nie jestem pewna czy powinnam przychodzić
W sobotę powinnam czuć się już dobrze bo będę po ósmej dawce antybiotyku tylko nie jestem pewna czy będąc na antybiotyku mogę jeszcze zarażać bo nie wybaczyłabym sobie jak by któreś dziecko się przeze mnie rozchorowała.Więc nie jestem pewna czy powinnam przychodzić
monika1085
Zaangażowana w BB
Sandra my jednak nie przyjedziemy ja się czuję fatalnie a z Julą jadę na 16 do lekarza bo ma kaszel zielony katar i powiększone migdały:-(
wiesienka123
mama Asi
ja napisze ze bylo super!!!!!!!!!!!!!!
dzieciaczki sie wybawiły, mnóstwo pysznego jedzenia a torty takie pyszne:-) Sandrulinska ja jestem pelna podziwu dla Twoich tortow
dzieciaczki sie wybawiły, mnóstwo pysznego jedzenia a torty takie pyszne:-) Sandrulinska ja jestem pelna podziwu dla Twoich tortow
Amelia2008
hej dziewczyny, i jak tam wasze dzieciaki lepiej?moja amelcia juz ma malutki tylko katarek.
moj maz jeszcze w doomu ,ale wiecie co ,nieplaca mu w firmie juz a czekow z socjala teraz niedostaje ,pewnie musi isc do gp ,sie zapisac i ze zwolnieniem tak ?wiesienka ty w temacie chyba jestes
moj maz jeszcze w doomu ,ale wiecie co ,nieplaca mu w firmie juz a czekow z socjala teraz niedostaje ,pewnie musi isc do gp ,sie zapisac i ze zwolnieniem tak ?wiesienka ty w temacie chyba jestes
gosia7267
Hej laski,co tu tak cicho??Ladna pogoda sie zaczyna robic w koncu,dzis bylo tak cieplo....A moj mlody wczoraj dostal jakiejs dzikiej goraczki,jeden dzien i koniecDziwne,juz tak trzeci raz mial.Wczoraj byl tak zdechly,ze caly dzien w lozku przelezal,taki byl slaby:-(A dzis juz latal,skakal i po goraczce.Pozdrawiam Was i wszystkie dzieciaczki;-)
reklama
Podziel się: