reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

no cicho tu i pusto, buuuuu
Gabrysia(znaczy ..yyyyy OCZYWIŚCIE Gabrysia:D) , Ciebie tez bylo fajnie spotkac, bo tylko raz mi bylo dane, o ile dobrze pamietam.No i ogolnie fajna ta nasza ekipa heheh, pozytywna energia jakas sie wydziela:D spotkania typu Bal Samic powtarzajmy częściej, czlowiek sie fajnie wyluzowuje, ja to najbardziej lubie te nasze napady śmiechawki, jak juz jestesmy lekko....yyyy zmęczone, hiihih. a co do spotkania z dzieciaczkami, to tak sie zastanawiam, moze by w przyszlym tygodniu u mnie? Jutro mamy wizyte landlorda, w czwartek nie moge, w weekend idziemy do znajomego.Gdybyscie wybraly jakis dzien w przyszlym tygodniu, to moze byc u mnie;)
Wiesienka, reszte fotek przed wylotem bedziesz miala obrobione w weekend, rafal jakos podrzuci;)
aaaa i dziewczyny, ktora chętna, to zapraszam , ale tym razem w innej sprawie-musze pocwiczyc ten sprzęt , czyli lampy, parasolki i taki transmiter zdalny, potrzebuję kogos baaardzo cierpliwego, najlepiej bez dzieciaczkow poki co, bo to troche roboty przy tym:( Jak ktoras chętna , to piszcie.W jakis miesiąc musze to opanowac, jak sie spotkamy, to powiem dlaczego:D
a i dodam, ze my juz zdrowi:)

reklama
aine coś Ty taka tajemnicza?:cool2: ja do pozowania sie nie nadaje, ale chetnie Ci pomoge podczas sesji jak tylko bede mogla:-):tak:
mi pasuje od pon do piatku kazdy dzien na spotkanie :tak: , tylko moze kiedys adamowi jakaś fucha wypadnie , ale dowiem sie dopiero po weekendzie, wiec niech decyduja dziewczyny kiedy:tak:

Aine ja chetna na sesje którą miałąm juz w zeszłym roku obiecaną;/ jak tylko moja mama wróci i bede mieć wolne to sie pisze:)a kiedy bede wolna na dzieciaczkowe spotkanie to zob.dopiero w piątek

aine- dzieki wielkie, jestes KOCHANA, ja tam cierpliwa, ale modelka żadna ze mnie
Asia od wczoraj ma pupe czerwona robi kupy non stop i dzis lekka goraczka wieczorem, oby noc byla spokojna

To Aniu moze wtorek albo sroda??W koncu bym Cie zobaczyla i Natalke oczywiscie....Co Wy na to laseczki??No ja tez mialam sesje obiecana,tak sie skromnie przypominam,hi,hi...Widze,ze dziewczyny szykuja sie do Polski....milego pobytu....

witam-no ja tez chetnie na sesje bym chciala tylko czy ja jestem cierpliwa?hahah chyba nie
gosia-jeszcze 2 tyg i dopiero do polski
na spotkanie moge w srode chodz moja kolezanka przylatuje na 2 tyg wiec niewiem

to co dziewczynki sroda? monika1085 ? emwu ? olga ? renni niestety odpada bo w tym czasie będzie w Polsce rządzić:-):-):-):-p no a wiesienka pracuje:-(

reklama
Dziewczyny, to ustalcie dzien, mnie pasuje kazdy dzien tygodnia w sumie...
Ustalimy tez to nasze cykanie:D
Wiesienka, jak tam Asia??

Do góry