reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
Hej lasencje!:-)

Gosiu- dzieki!
wiesienka-jak tam Asia??Wszystko ok?
aine-ja sie zglaszam na ochotnika, ale dopiero jak wroce z PL.
Dziewczynki zycze Wam udanego spotkania!
A odnosnie Mikolajek to wybierzcie cos, mi jest wszystko jedno gdzie sie one odbeda.
Pa, odezwe sie jakos z PL!:tak:

Asia placze na te cholerne zęby, dostala goraczki, nie wiem czy tak ciezko przechodzi to ząbkowanie czy moze ma jakies zapalenie dziasel. Oprocz goraczki to wszystko jest ok, zjada wszystko, tylko ze spaniem jest problem. Wczoraj doktorka ogladala jej uszy wiec jakies zapalenie nie wchodzi w gre. Dzis o 4 zamienilam sie z P, ja poszlam do sypialni naszej a P z nia zostal. Budzi sie co chwile z krzykiem i tak sie wygina ze boje sie ze krzywde sobie zrobi. Zastanawiam sie tez czy to nie reakcja po szczepionce
fajnie wam z tym spotkaniem, ja w czwartek tez lece do PL

maxowi tez gosiu wychodza zabki kolejne.
juz ma siedem i osmy w drodze.
Nocki tez mamy w zwiazku z tym poprzerywane.
A subaniec nauczyl sie ze jak sie mocno krzyczy t se ktos pojawi :)
Dlatego nie placze tylko sie drze.
Nie poddajemy sie i walczymy. Po godzinie usypia we wlasnym lozeczku
Mysle ,ze nic go nie boli tylko denerwuje dlatego spi niespokojnie i sie budzi.

Biedna Asia - niedlugo jej pewnie prejdzie i znow bedzie kilka tygodni spokoju przed koljna inwazja zabkowa:)

Monia, Gosia-wspolczuje Wam, ja nawet nie wiem, co to zabkowanie...moja chyba tylko raz marudzila i miala goraczke 37.8 , jak jej trzonowe wychodzily...biedne dzieciaczki.
Laski, czyli sroda o 15 u mnie , tak?:) wszystkie maja moj nr tel.? chyba tak:) jak cos, to sie jeszcze zgadamy, do zobaczenia:)

reklama
no to jestesmy umowione:-)
wiesienko strasznie mi szkoda Ciebie i Asieńki :sorry2: obyś sobie w Polsce troszke odpoczela:sorry2:
renni baaaaaaaaaaaaw sie:-):-):-):-):-D

Do góry