reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
Witam kobitki, cieplo i slonecznie w tej naszej Polandii, ale nas niestety wzielo ostre przeziebienie i ledwo dychamy, masakra! Natalka zakatarzona, Rafal ma goraczke i katar, ja bol gardla i gile lecą, tesciowie chorzy, buuuuu......
W Irlandii tak nie chorowalismy; ) jakis wirus panuje.
Wiola, powiedzialam mojej tesciowej, ze Twoja mama przylatuje na stałe do IE, to jej pozazdroscila:D juz odlicza lata do swojej emerytury i tez chce przyjachac, hehehe:D oby wypaliło, fajna babka z niej:D
i co, bylo w koncu jakies spotkanko??

aine- no widzisz,bo babcie sa najukochansze dla nas i dla wnuczkow.Moja chce jeszcze jedno do opieki,
Twoja tesciowa jest naprawde super kobitka,prosze ja pozdrowic,fajnie jakby szybko te latka zlecialy i z moja by sie poznaly.a co masz zamiar Aniu isc do pracy?(jakby twoja tesciowa przleciala oczywiscie).?ALE PIEROGI CHETNIE BEDZIE ROBILA HAHAHHAHAHAH
NIE niebylo jeszcze wlasnie spotkanka,moze Olga jakos bedzie miala wolne to nas zaprosi hahaha

dziołchy ja niestety na spotkanko w pazdzierniku sie chyba nie zalapie, przebukowujemy bilety dla mnie i malej bo mam zapalenie oskrzeli i musze siedziec na dupie, buuu, porazka.w polsce zimno i ciagla leje a na dodatek musze siedziec non stop w domu.szlag by to!

aine-wspolczuje Ci bardzo i zycze szybkiego powrotu do zdrowia!!!!

Hej laski co tu taka cisza? sandrulinska pewnie sie pakuje, a reszte gdzie wcielo????

reklama
dzieki laski, jakos sie kurujemy, ale powiem Wam, ze to masakra jakas w tej Polsce! plaga choróbsk normalnie, bleee. w Irlandii nie pamietam, zebym chorowala.
No ale humorek mi dopisuje, bo po bardzo przystepnych cenach udalo mi sie kupic troche sprzetu fotograficznego, za ktory w IE dalabym fortune...Tak wiec mam takie male studio domowe, zap[raszam do eksperymentow, hihih. Parasolki, lampy, softboxy...jaram sie jak durna, normalnie z gorączką szlam , ale to kupilam:D Teraz tylko przewiezc.
a w PL non stop leje, pogoda wcale nie jesienna, temperatury powiedzialabym raczej takie przedzimowe, chodze w grubym plaszczu mojej tesciowej, bo oczywiscie nie przewidzialam tych chlodow. Malutka miala urodzinki, slicznie wygladala, wkleje zdjecia, jak wroce:)

Ostatnia edycja:
Do góry