reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

hej,

wiesienko- juz nie dlugo bedziecie sie wysypiac , zobaczysz.
gosia- dasz rade!Poobijaj sie troszeczke w pracy i jakos zleci!
bryska-milego urlopowania.

milego dnia.

reklama
Boze,dziewczyny wczoraj myslalam,ze dostane zawalu!!!Mlody przylecial z opakowaniem tabletek,bardzo silnych przeciwbolowych otwartym i pustym!!!Probowalam,zeby zwymiotowal nie chcial.Dzwonilam do cioci-jest pediatra i powiedziala,zeby go obserwowac,bo jesli cos sie zacznie dziac to do szpitala.na szczescie opakowanie bylo puste,uffff.Ale mam nauczke,posprawdzajcie wszystko,czy nie ma czegos w zasiegu malych raczek,bo ciekawosc dzieciakow jest ogromna...jeszcze 9 dni w pracy i 2 dni wolne.
Milego dnia...

oj gosiu- to mialas stracha ,to niewziol tych tabletek!!no trzeba uwazac ,moja tez zawsze chce wziasc moja kosmetyczke z lekami,i jak ja biore leki to ona mniam mniam ,jej tlumacze ze to niewolno ale ona i tak mniam mniam zawsze,pozamykane mam w polce wysoko wiec narazie niedostanie bo za mala jest.

To gratulacje dla Asi,trojki najgorsze jak wychodza!!!Ja dzis osmy dzien do pracy,jeszcze dwa,maaasakra!!!
Wlasnie dziewczyny gdzie Wy????!!!!

Rany jak tu cicho ostatnio.co z wami?Dla ożywienia forum opowiem wam mo dzisiejszy poranek kojota:)
Śpie sobie dziś w najlepsze i przez sen słysze że Kacper juz biega po domu(jesteśmy na wakacjach u rodziców i akurat babcia robiła mu śniadanie)wiec śpie dalej.Nagle słysze "Mama otwórz buzie"i w tym momencie mały wylał na mnie kubek wody.Nawet oczu nie otworzyłam tylko zaciskając zęby poczekałam aż wszystko spłynie mi po szyji na i tak już mokre łużko.Kacper zadowolony odwrócił sie i wyszedł do kuchni mówiąc"Mama wypiła wode","Kacper dał mamie pić".
NIe minęło kilka minut jak wpadł znowu do pokoju mówiąc"Mama nie śpij,obudź sie!!"wiec otworzyłam oczy a on zadowolony wlazł na łużko i z tej radości że nie śpie rzucił sie na mnie naciskając sobie na brzuszek.Odbiło mu sie wtedy i całe śniadanie jakie zjadł(jakieś mleczne)wylądowało mi na twarzy i na włosach.fuj!!nie ma to jak miły początek dnia;/ aż chce sie żyć;/

reklama
Do góry