reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
hahahah ale sie usmialam bo AINE to moze bar otworzy z alkoholem .bo tak wypisala ktora co pije haha
ja proponuje przyniesc ze soba jakis alkohol bo ty aniu zbankrutujesz jakbys miala dla nas wszystkich stawiac rozny alkohol jesli dziecwczyny beda pic drinki toi ja moge sie napic drina mi to obojetnie tylko wina i whisky nielubie
aniu napisz co mam kupic ???????????i podaj adres ja nawet moge byc troche wczesniej ,ale mysle ze aine niebedzie juz w pidzamie hahah

wiesienka ,monia ,renii,gosia,emwu ,-fajnie ze sie spotkamy wkoncu

Renni w końcu wróciłaś!!!!

Aine Amelia ma rację zbankrutujesz jak byś tak miała każdej coś innego zaserwować do picia.Ogarnijmy to trochę i podzielmy się co która kupuje.
Aine jeśli ci to nie przeszkadza to ja też wolałabym przyjechać wcześniej.Amelia wybrałabym się z Tobą.

Oczywiscie, mozecie byc wczesniej;) Wiola, Ty z tej mojej pizamy do konca zycia będziesz drzeć łacha, co/:d pipko jedna:D Olga, szkoda, ze Cie nie bedzie,ale wpadnij jakos w tygodniu!! Renni i monika, wy pierwszy raz u mnie, czekam:) adres podam na pw, spokojnie. Renni, czy Ty alby dzis nie swietujesz , heeee?; ) wszystkiego wszystkiego naaaj:)

monia - dobrze piszesz, ja na pewno bede pila "szandi"- nie wiem jak sie to pisze dokladnie, ale to piwo ze "sprajtem" jesli ktoras ma ochote to zapakuje wiecej millera i starczy dla kazdego;-)a i zrobie salatke:-)

aine--jasne pipko ze bede pamietac cie w pidzamie,bo ladnie wygladalas!!!!!aniu czy ja moge wziasc super tesciowa??lubi sie bawic z dziecmi

monika- owszem mozemy wczesniej przyjechac razem

renni-wszystkiego naj naj

wiesienka -mnie wyprzedzial z postem..
no jasne napisz aniu co mamy przyniesc
toja z monia moze butle przyniesiemy jak wiesienka piwka?ale bede z tesciowa to obciach hahhahah

wiola, a przyprowadzaj, kogo chcesz:D mame Twoja znam, tesciowa tez pewnie fajna;)
aaa wiesienka, widzisz ja nie pamietam, co Ty ostatnio dobrego pilas w cafe en seine, to bylo to szandi???

ok Wiolu pipko, moze byc butla:D ja kupie kilka winek i piw....kurde nie wiem, co jeszcze...
wiesienka robi salatke, ja zrobie serniczek jak to zwykle u mnie heheh, ooo i pomidorki pod pierzynka i jajka nadziewane.jakas wedlinke postawie ,chlebek...z glodu nie umrzemy, spoko:D

Ostatnia edycja:
nieee, no spoko, jak kazdy cos tam przyniesie, to będzie oki;) ale nie szalejcie, bo ja zarcie i napitek bedę miala...

reklama
Do góry