reklama
Gosia mnie pogoniła az na naszej-klasie wiec piszę dziewczyny, jest u mnie moja teściówka, na weekend jedziemy do Connemary, ale w przyszlym tygodniu zapraszam Was do siebie, ok?? mam luzik, upiekę ciacho, zrobie cos pysznego i bedzie fajnie!!! napiszczie, jaki dzień Wam pasuje, bo nam kazdy!
gosia7267
Fanka BB :)
No w koncu sie objawilas,ja jutro bede wiedziala jak mam wolne,to dam znacBuziaki;-)Gosia mnie pogoniła az na naszej-klasie wiec piszę dziewczyny, jest u mnie moja teściówka, na weekend jedziemy do Connemary, ale w przyszlym tygodniu zapraszam Was do siebie, ok?? mam luzik, upiekę ciacho, zrobie cos pysznego i bedzie fajnie!!! napiszczie, jaki dzień Wam pasuje, bo nam kazdy!
witam ciekawe ile wam sie uda zebrać dziewczyn bo ostatnio chyba mało kto tu zagląda.Ale życze jak najlepiej.Mnie niestety nie bedzie bo za kilka godzin lece do PL(co chyba nikogo już nie dziwi tym razem na 2 tygodnie wiec mam nadzieje ze przez ten czas forum wróci do dawnej formy.miłej zabawy i do zobacznenia po powrocie
reklama
wiesienka123
mama Asi
heja!!!!ja w sobote tez moge dopiero po poludniu, a w srode niestety pracuje , ja tylko weekendy wolne:-(,
Podziel się: