reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Wiola a moze jednak jakos sie zmiescimy. Ja mam duzy ten samochod . Tyle ze Amelka musialaby byc na kolanach u Ciebie a Ty miedzy dwoma ftelikami :)

Ania - a gdzie w sandyford?

reklama
Wiesienka, ale do jutra rana czekamy, agencja musi potwierdzic, poki co landlord jest na tak:)
A na 12:00 to raczej nie, bo dziewczyny, nie uwierzycie-moje dziecko spi do 13:00, 14:00 po poludniu:szok: Będę ją chyba specjalnie budzic, bo to szok:D

Gosiu, jak się obudzi w rozsądnej porze, to Rafał nas zawiezie, bardzo chętnie się z Wami spotkam, bo już zdziczałam.

ps. Wiola,100 lat, prostych ścieżek bez zakrętów itp. itd. z okazji 18.;) urodzin!!!

Ostatnia edycja:
aine- dziekuje ci bardzo za pamiec 18stke mam hahaha ulalala
wiesienka - dzisiaj niedarady musze zrobic zakupy i posprzatac chalupe,noi dzisiaj gosci mam
emwu-monia dziekuje ale naprawde niedam rady dzisiaj
nastepnym razem sie jakos zabierzemy na barana
olga -yeti wstawaj````trzeba zjesc jeden posilek z weglowodanow hahaha

Hej czesc, tez mielismy sie wybrac do Wiesienki, ale Franio ma straszny katar, duzo kicha i nie chcemy zarazic Asi i Maxa :-(
Aine, zazdroszcze tych poszukiwan mieszkania :). Tez o tym mysle. Jesli landlord nie zbije troche ceny to sie chyba wyprowadzimy, bo jak narazie nadal mieszkamy z jednym wspollokatorem i juz mam tego dosc! :wściekła/y:

I czy ktoras z Was moglaby mi podeslac te diete na priva?! Please!! Nadal zostalo mi 7 kg po porodzie :-:)-( a za 2 tyg wracam do pracy i musze w koncu cos ze soba zrobic. Leniwa d*pa jestem za przeproszeniem:happy2:

Wiola sto lat!! Zdrowia, milosci, szczescia, kasy, gromadki dzieci i spelnienia marzen!! Buziaki :*:-);-)

Wiolu kochaniutka samych pogodnych dni w różowym kolorze, szczęścia, miłośći i wszystkiego naj....
Całusków 1000 skladam na Twe piękine lica:-)

Dziewczynki, a Wam życzę miłego spotkanka:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Wiola a ja *******a nie zajarzyłam ze Ty dziś urodziny masz:zawstydzona/y:
WSZYSTKIEGO NAJ...SPEŁNIENIA MARZEN, KASKI, ZDRÓWKA I CZEGO TYLKO SOBIE ŻYCZYSZ:-D:-D:-D
A my już po spotkaniu, naprawdę dzięki dziewczyny ze przyjechałyście- mam nadzieje ze facet od eircoma- nie popsul całego spotkania, ze to akurat dziś mu sie zachciało przyjeżdżać

Do góry