reklama
Amelia2008
Fanka BB :)
coooooooooo,ja nic niemam !!!!!!!!!!
hahaha zartuje mam mloteczek i ksiazki dla ciebie azabelka i bede u ciebie w piatek to wkoncu przygotujesz dobra kawke i sie napije
aine- ja tez dziekuje za spotkanko,twoja natalka jest grzeczniutka
gosiu milobylo cie poznac jestes przemila osoba
a teraz lece amelke kapac i lulu wejde pewnie potem ppapapapa
hahaha zartuje mam mloteczek i ksiazki dla ciebie azabelka i bede u ciebie w piatek to wkoncu przygotujesz dobra kawke i sie napije
aine- ja tez dziekuje za spotkanko,twoja natalka jest grzeczniutka
gosiu milobylo cie poznac jestes przemila osoba
a teraz lece amelke kapac i lulu wejde pewnie potem ppapapapa
Olga79
Dziewczynki dziękuje za przemiłe spotkani:-)Zreszta nic nowego nie napisałam;-)Naszej gospodyni dziękuję za gościnę-jak zwykle
gosia7267
Gospodyni to dzisiaj przegiela;-)tyle dobroci przygotowala!!!:-)Oj pomoglyscie mi sie odstresowac kobitki,ale dalej nic nie wiem,bo personalna ma wolne do konca tygodniaWiolu ja tez bardzo sie ciesze,ze Cie poznalam,a Twoja Amelka jest poprostu uroczaOlga podziwiam Cie za wytrwalosc w diecie
A propos bylo zaprezentowane podpicze??!!
A propos bylo zaprezentowane podpicze??!!
Amelia2008
hahahah tak tak bylo prezentowane podpicze gosiu
to kiedy teraz do mnie dziewczyny wpadniecie,noi kiedy wkoncu pojdziemy na jakies piwko,lub czysta,lub tequille???????????
to kiedy teraz do mnie dziewczyny wpadniecie,noi kiedy wkoncu pojdziemy na jakies piwko,lub czysta,lub tequille???????????
Ostatnia edycja:
Manija
Mama sierpniowa'09
Wstawać spiochy!!
Ciesze sie, ze sie Wam spotkanie znowu udało ;-)
Jak wczoraj po ostrym sprzataniu padłam na ryjek, a pozniej przez cała noc miałam skurcze... z których nic nie wyniknęło... Nadal jestem w ciąży ha ha
Piękną pogodę dziś mamy!
Ciesze sie, ze sie Wam spotkanie znowu udało ;-)
Jak wczoraj po ostrym sprzataniu padłam na ryjek, a pozniej przez cała noc miałam skurcze... z których nic nie wyniknęło... Nadal jestem w ciąży ha ha
Piękną pogodę dziś mamy!
Amelia2008
ale ciszaaaaaaaaaaaaa.dziewczynki odsypiaja chyba olga nocke ,a ania?
wlasnie narobilam rabanu i powiedzialam ze niebede tu mieszkac bo widzialam mala myszke i wychodze z domu i przyjde jak chlopaki wroca musza kupic jakies pulapki bo ja niewytrzymam cala sie trzese niecierpie gryzoni,owadow,itp....
wlasnie narobilam rabanu i powiedzialam ze niebede tu mieszkac bo widzialam mala myszke i wychodze z domu i przyjde jak chlopaki wroca musza kupic jakies pulapki bo ja niewytrzymam cala sie trzese niecierpie gryzoni,owadow,itp....
Olga79
Witam drogie Koleżanki:-)
11:28, a tu taaaakie pustki
Widzę, że tylko manija już wstała.Pogadaj z tym Twoim maluszkiem, niech już wychodzi i się nie wygłupia;-):-)
Ale dzień-nic mi się nie chce
A widzę, że amelia2008 wskoczyła tu minutkę wcześniej.
amelia2008-Kobieto masz rację pracowałam, ale juz odespałam:-)Tylko nie mogłam się jakoś pozbierać i dopiero teraz usiadłam do komputera.Nie bój się tej malutkiej myszki.Co ona Ci zrobi, najwyżej kupę
Na poważnie to ja Cię doskonale rozumiem.Wprawdzie mnie tam gryzonie nie straszne, ale fakt dla dziecka niebezpieczne.W końcu to siedlisko bakterii.Działaj Kobieto, działaj-pogromco gryzonii
11:28, a tu taaaakie pustki
Widzę, że tylko manija już wstała.Pogadaj z tym Twoim maluszkiem, niech już wychodzi i się nie wygłupia;-):-)
Ale dzień-nic mi się nie chce
A widzę, że amelia2008 wskoczyła tu minutkę wcześniej.
amelia2008-Kobieto masz rację pracowałam, ale juz odespałam:-)Tylko nie mogłam się jakoś pozbierać i dopiero teraz usiadłam do komputera.Nie bój się tej malutkiej myszki.Co ona Ci zrobi, najwyżej kupę
Na poważnie to ja Cię doskonale rozumiem.Wprawdzie mnie tam gryzonie nie straszne, ale fakt dla dziecka niebezpieczne.W końcu to siedlisko bakterii.Działaj Kobieto, działaj-pogromco gryzonii
Ostatnia edycja:
wiesienka123
mama Asi
witam wszystkie Panie:-)
Ja dopiero teraz, bo z rana byłam na drugich zajęciach ze szkoły rodzenia, dziś o walce z bólami i o znieczuleniach, a zaraz biorę się trochę za pakowanie,bo w ten weekend przeprowadzka,wpadnę tutaj trochę potem, pa,pa
Ja dopiero teraz, bo z rana byłam na drugich zajęciach ze szkoły rodzenia, dziś o walce z bólami i o znieczuleniach, a zaraz biorę się trochę za pakowanie,bo w ten weekend przeprowadzka,wpadnę tutaj trochę potem, pa,pa
reklama
Podziel się: