reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Jestem:-) mała zasnęła. Dzięki babeczki za suuuperanckie spotkanko!!:-)

Azabelka, oświadczam,że nastąpiło oficjalne przekazanie młotka w ręce niejakiej Amelii;)

Ostatnia edycja:
reklama
coooooooooo,ja nic niemam !!!!!!!!!!
hahaha zartuje mam mloteczek i ksiazki dla ciebie azabelka i bede u ciebie w piatek to wkoncu przygotujesz dobra kawke i sie napije
aine- ja tez dziekuje za spotkanko,twoja natalka jest grzeczniutka
gosiu milobylo cie poznac jestes przemila osoba
a teraz lece amelke kapac i lulu wejde pewnie potem ppapapapa

Gospodyni to dzisiaj przegiela;-):-Dtyle dobroci przygotowala!!!:-)Oj pomoglyscie mi sie odstresowac kobitki,ale dalej nic nie wiem,bo personalna ma wolne do konca tygodnia:wściekła/y:Wiolu ja tez bardzo sie ciesze,ze Cie poznalam,a Twoja Amelka jest poprostu urocza:-DOlga podziwiam Cie za wytrwalosc w :tak:diecie:tak:
A propos bylo zaprezentowane podpicze??!!:szok:

hahahah tak tak bylo prezentowane podpicze gosiu
to kiedy teraz do mnie dziewczyny wpadniecie,noi kiedy wkoncu pojdziemy na jakies piwko,lub czysta,lub tequille???????????

Ostatnia edycja:
Wstawać spiochy!!

Ciesze sie, ze sie Wam spotkanie znowu udało ;-)
Jak wczoraj po ostrym sprzataniu padłam na ryjek, a pozniej przez cała noc miałam skurcze... z których nic nie wyniknęło... Nadal jestem w ciąży ha ha :-D

Piękną pogodę dziś mamy!

ale ciszaaaaaaaaaaaaa.dziewczynki odsypiaja chyba olga nocke ,a ania?
wlasnie narobilam rabanu i powiedzialam ze niebede tu mieszkac bo widzialam mala myszke i wychodze z domu i przyjde jak chlopaki wroca musza kupic jakies pulapki bo ja niewytrzymam cala sie trzese niecierpie gryzoni,owadow,itp....

Witam drogie Koleżanki:-)

11:28, a tu taaaakie pustki:szok:

Widzę, że tylko manija już wstała.Pogadaj z tym Twoim maluszkiem, niech już wychodzi i się nie wygłupia;-):-)

Ale dzień-nic mi się nie chce:zawstydzona/y:

A widzę, że amelia2008 wskoczyła tu minutkę wcześniej.

amelia2008-Kobieto masz rację pracowałam, ale juz odespałam:-)Tylko nie mogłam się jakoś pozbierać i dopiero teraz usiadłam do komputera.Nie bój się tej malutkiej myszki.Co ona Ci zrobi, najwyżej kupę:szok::-D
Na poważnie to ja Cię doskonale rozumiem.Wprawdzie mnie tam gryzonie nie straszne, ale fakt dla dziecka niebezpieczne.W końcu to siedlisko bakterii.Działaj Kobieto, działaj-pogromco gryzonii:-D

Ostatnia edycja:
witam wszystkie Panie:-)
Ja dopiero teraz, bo z rana byłam na drugich zajęciach ze szkoły rodzenia, dziś o walce z bólami i o znieczuleniach:tak:, a zaraz biorę się trochę za pakowanie,bo w ten weekend przeprowadzka:-D,wpadnę tutaj trochę potem, pa,pa

reklama
Do góry