reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
Mój mąż znów dowcipkuje.Na październik planujemy wakacje, ale ja już mój 4tyg. urlop zużyłam:zawstydzona/y: Wymyśliłam bezpłatny, ale o niego też ciężko-taki dziwny sklep:baffled:Stwiedziłam, że ryzykować nie będę i pójdę do lekarza po zwolnienie;-)
Powiedziałam do męża śmiejąc się: jak pójdę bez makijażu to będę i tak wyglądała na chorą.
On mi na to: to lekarz da Ci od razu skierowanie do plastycznego:szok::-D:-D:-D
Nie ma to jak miły mąż;-):-D

Widzę, że tu pustki.Niektórzy to nawet chyba wakacje sobie zrobili bo nie widziałam ich tu dzisiaj;-):-)

Ostatnia edycja:
Olga 79- ja zawsze tak robię, jak chce zwolnienie- teraz jestem pierwszy raz na przymusowym:-(-ale zawsze jak skończył mi się urlop albo potrzebowałam wolne a już było dużo osób na urlopie i wiedziałam ze nie dostane:no: to szlam do lekarza i mówiłam ze jestem chora:zawstydzona/y:, raz nawet doktorka mi się zapytała czy nie chce lecieć do Polski, a chciałam :tak:a ja oczywiście ze ja dopiero byłam i nie potrzebuje,wiec mi dala bez problemu:-D,czasami sobie trzeba pomoc:tak:
ja totalne lenistwo nawet sama sie dziwie ze wytrzymuje:szok: ale fajnie tak poleniuchowac,:-)

dziewczynki spicie czy jak,?
olga79-mi to lekarz plastyk potrzebny ale do liftingu i celulitiii,i biustu z twarza to jakos ujdzie w tloku hihiahahaa
dzisiaj kolacjii juz niejem zjadlam obiadek lekki o 15 i koniec jedzenia
jutro bede chyba jechala z justyna taka kolezanka co ma synka alexa 10miesiecy ,ona bedzie samochodem wiec moze podjedziemy po ciebie olga jak cchcesz i razem pojedziemy do aine
zeby jutro bylo ladnie

Czesc kochane mamuski:-):-):-)
Alezescie napisaly jak mnie tu nie bylo,ale coz praca:sorry2:Jutro w koncu wolne,juz nie moge sie doczekac spotkania z Wami!!!:-DWidze,ze teraz mniej wiecej beda dzieciaczki w wieku mojego Olka,chociaz ostatnio bylam bardzo mile zaskoczona,jak sie bawil z dziewczynkami;-)
Mojemu mlodemu,cos sie poprzestawialo-spi raz w dzien,ale za to po 18 juz idzie spac:confused:Jak byl mniejszy to duzo spal w dzien,a jak bylo deszczowo to spal praktycznie non-stop:-D tak do 10 miesiaca spal 3 razy dziennie-miedzy 9-10,potem 13 i ostatnia drzemka 17,a spanko nocne 21.Roznie te nasze dzieciaczki maja ze spankiem:-)
Zycze Wam dobrej i spokojnej nocki:tak:

dobranoc wszystkim :-) ja idę już do łóżeczka ale jeszcze może coś zdołam obejrzeć, ostatnio oglądam non stop relacje z Mistrzostw Świata w Berlinie -Lekkoatletyka - kiedyś sama trenowałam trochę i chyba stad to zamiłowanie:-D

reklama
Do góry