reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Dzien Dobry!witam wszystkie Mamuski:-)
ja wczoraj myślałam ze dostane kota od tego leżenia, ale tłumacze sobie ze to dla dobra dzidzi, wiec leżę-przynajmniej się staram jak najwięcej,
zauważyłam tez ze mała przez to jest bardziej ruchliwa i więcej kopie, rzeczywiście ostatnio trochę chyba przesadziłam z tym wszystkim i byłam zmęczona a to wiadomo ze nie wpływa dobrze na kondycje - zwłaszcza w tym stanie. Najważniejsze ze dobrze sie rozwija i rosnie a reszta sie ulozy
Aine- dziekuje bardzo za zaproszenie ale najpredzej odwiedze i spotkam sie z Wami jak mi zdrowie na to pozwoli, ;-)
Olga - zycze zdrowka dla Twojej malej:tak:
barmanka - ja odsypialam wczoraj i w nocy nie moglam spac, a dzis oczywiscie pobudka jak do pracy o 7:szok:
Manija - a Ty kobietko mam nadzieje ze synek sie w koncu zbierze i bedzie sie chcial pokazac nam wszystkim:-D
ruda 86 - a TY to gdzie sie wybierasz?

reklama
dzien dobry kochane ja tylko na chwilke dzisiaj moj kuba ma wolne ,wiec laptop zajety,
aine-ja tez sie niemoge doczekac spotkanka jutrzejszego mam twoj nr tel jakby co ale poradze sobie moze tylko nie do tego apartamentu,hihihihi
macie polska tv?ile tu kosztuje?my mamy talerz cyfry wszystko tylko podlaczyc

Witam w pochmurny poranek, a raczej w pochmurne przedpołudnie.

Noc spokojna.....i Igusia dziś dużo lepiej się czuje.Katar jeszcze troszke męczy, ale w porównaniu z dniem wczorajszym to nic wielkiego:-)

Co do jutrzejszego spotkania to się jeszcze okaże, ale mój mąż podsunał mi pomysł żebym jak coś poszła do Was sama.On zostanie z Igusią.Wprawdzie chciałam jej zapewnic rozrywkę, ale chyba przyda mi sie oddech:tak:Więc jesli przyjmiecie mnie tym razem bez dziecięcia to amelia2008 możemy pojechać do aine razem.

wiesienka-odpoczywaj, odpoczywaj, choć wiem, że to czasem męczace:tak:

azabelka-nic sie nie martw, wezmę młoteczek, o ile nie zapomnę:-D

barmanka-Igusia jak była malutka spała też znikome ilości od momentu jak się urodziła.Taka natura;-)

manija-cześć Kochaniutka, apropos.........wiesz o tym, że tylko od gadania mały nie przyjdzie na świat, trzeba też troszkę podziałać:-DTrzymam kciuki, żeby mały zechciał się już z nami przywitać:tak:

Mój mąż jednak zmienił zdanie i stwierdził, że się zastanowi czy mnie puści.Stwierdził, że znów wrócę o 5 rano:szok::-D:-D:-D.Ale ma o Was zdanie Dziewczyny:-D:-D:-DKazał mi sie poprawić, że to nie o Was, a o mnie ma takie zdanie:szok:.Skanadal:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Tak sie zastanawiam ciagle czy tez sie do Aine nie wprosic, ale moja siostra przylatuje w czwartek i planowalam na jutro ostre i ostateczne sprzatanie domku (a nóż poród przyspiesze :-D )..

manija-:-)ale fajnie by było, gdybyś też przyszła do aine:-)
amelia2008-Ty łobuzie, trzymasz z moim meżem, a gdzie solidarnosc jajników:-D

Ostatnia edycja:
Tak sie zastanawiam ciagle czy tez sie do Aine nie wprosic, ale moja siostra przylatuje w czwartek i planowalam na jutro ostre i ostateczne sprzatanie domku (a nóż poród przyspiesze :-D )..

Manija, spoko, u mnie też możesz posprzątać;-) Ale serio-przyjedź, fajnie by było:-) Pooglądamy sobie nasze brzuchy-też mam duży:-D

no i moj brzuch tez jest cudoooo,,bardzo jajkowaty
noi podpicze wam zademonstruje hehe
posprzatalam pokoj i pol domu reszte kolega jakiegos palera mam
manija przyjdz kobitko poglaszczemu niunia

reklama
Ale sobie pospalam! Miodzio!:-)

Dziewczyny ja sie chyba znowu wykrece od kawki jutro, bo jak juz posprzatam caly dom u Aine to juz nie bede miala sily u siebie nic ruszyc :-D

Wproszę sie nastęnym razem :tak::tak:

Do góry