reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
Hej dziewczyny!!!Mi najbardziej pasuje sroda bo mam wolne,ale jak nie dacie rady,to sama nawiedze Anie.Wlasnie koncze ksiazke i zabieram sie za druga.Chlopaki spia wiec cisza,zrobie sobie kawke i czytanko....OLGA masz jak w banku,ze Cie odwiedze.WIOLA do Ciebie tez dotre,obiecalam Ci pomoc z tym kursem,a poza tym w koncu chce Cie poznac i Twoja Amelke.Coreczki dziewczyn juz znam-slodkie istotki!!!Ide sie oddawac rozpuscie czytania(jak juz nie moge alkoholowej,hi,hi);))))

Ja dopiero siadłam do komputera. Od kilku dni mam tak, że jak Rafał przyjeżdża z pracy, to odpadam na kanapie i budzę się późnym wieczorem, a w nocy nie mogę spać, ech...
Gosiu, super, że książeczka Cię relaksuje;)
A co do środy, to myślę, że i Wioli, i Oldze będzie pasować, a jeśli nie, to tak jak pisałaś-wpadaj sama, to rzut beretem:)
A pozostałe laski też oczywiście zapraszam, nie muszę chyba przypominać!:-)
I tak sobie myślę, że czas najwyższy zacząć się zastanawiać powoli nad kolejnym Balem Samic, co?;-)Spotkania z dziećmi są słodkie, a te BEZ dzieciaczków -zdrowe!!!:-D:-D:-D Hihihihi:-D Nie, no serio-uważam, że są potrzebne, zeby nie ześwirować;)
Pamiętam, jak jeszcze w Polsce, za "panieńskich"(hihih)czasów, organizowałyśmy sobie z koleżankami takie babskie weekendy, mówię Wam , klimat jak w "Lejdis":-D Najczęściej u kumpeli w domu, kiedy jej narzeczony był w delegacji, hahahaha.Było winko(i nie tylko:-D), głupie romantyczne komedie, ploty, gadanie o niczym, ale też dużo wartościowych rozmów i chwil:)Czujecie klimat, co nie?;) Dziś mnie wzięło na wspominki i stwierdziłam,że jakoś mi tego brakuje... Myślcie intensywnie o Zlocie Czarownic:-D Paaaaaaa!:-)

Ostatnia edycja:
Właśnie wróciłam z pracy:-)Znaczy 20 minut temu.Przed chwileczką się wykąpałam i piję teraz zdrową wodę mineralną:-DAine wspaniały pomysł.Widzę, że wspierasz mnie w mobilizacji:-DNo więc dziewczynki co Wy na to?Ja oczywiście jestem jak najbardziej za:-D

witam:gosia7267- dziekuje ci za pomoc kochana ,mi rowniez pasuje sroda bezproblemowo
aine- wsrode jestesmy u ciebie ,tylko tak wczesniej ok12-13 ?czy wam pasuje?prezentacje przepisow poprosze
ja jestem za balowaniem z Amelka tylko moge ,JA ZA:-D:happy2::-)

Ja jestem zawsze przychylna takim spotkaniom:tak::tak:
I koniecznie bez dziatwy!

A teraz taki maly off-topic: sluchajcie bylyscie kiedys u wrozki?Przepowiadal Wam ktos przyszlosc????
Bo tak sie zastanawiam....
Mam nr tel do sprawdzonej (duzo przykladow n/t tego co komu przepowiedziala i bylo prawda)- irlandzkiej tarocistki:szok:
Musi sie zebrac grupa i troche to kosztowne-ale wtedy ona przyjezdza(mieszka pod dublinem) i stawia tarota....
Czekam,zeby teraz sprawdzila sie blizszym znajomym i ja bym byla b. chetana za takim seansikiem tarota!:cool:A Wy????

Dzien dobry szanownym Paniom! :)

Wczoraj Was tylko poczytalam, ale nie mialam sily odpisywac. Po nieprzespanej nocy i lazeniu po scianach, pojechalismy do dentysty. Pan doktor zbawca mi zdecydowanie ulzyl :-D tzn. zrobil mi dobrze he he :-D KOsztowało mnie to co prawda 150 euro... ekhm... I musze go jeszcze odwiedzic 2-3 razy, bo rozpoczal lecznie kanalowe (nawet go prosilam, zeby wyrwal durnego zęba w cholere, ale w sumie szkoda tracic zeba tak szybko...).
Tak czy inaczej nic mnie dzis nie boli :-D, mój ząb nie reaguje juz na ciepłe-zimne napoje i jedzenie, moge jesc jak czlowiek! :-D

Aine rozwaliłas mnie tym snem. Czytalam wczoraj Twojego posta i prawie mi twarz odpadla, bo sie smiac nie moglam z powodu działającego znieczulenia:-). Mezzosopran! DOBRE! ha ha ha!!:-D:-D Ale widocznie musialam byc dobra skoro wszystkie wybierałyscie sie na ten koncert :-D
Usmiałam sie przepotęznie:-)

Dziewczyny ja jestem jak najbardziej za balem samic/zlotem czarownic! Proponujcie daty, bo jakos musze poród zaplanowac, zeby mi nie kolidował ze spotkaniem z Wami :-D
Zrobie co moge, zeby wreszcie sie z Wami spotkac :-)

Azabelka ja bym była chętna na tę wróżkę.. Norbert był u wróżki (a w sumie to był facet, wiec "wróżbity"? ) w Polsce i ciekawie to wspomina. Chetnie bym sie wybrała..

A teraz ide zjesc sniadanko!
Pa!

Spotkanie, spotkanie.Widzę, że wszyscy chcą na nie:-D:-D:-DKoniecznie bez dzieci bo tak jak pisała aine to zdrowe.

Ja już nie śpię.Wczoraj odespałam już za dzisiaj:-D

Co do środy i naszego domowego przedszkola.Mnie również pasuje.Choć już nikt nie pyta czy będę bo to dość oczywista sprawa:-D.Fajnie, że się zobaczymy:tak:

azabelka-przerażaja mnie takie wizyty, ale dlaczego nie.Znam kogoś komu wróżka przepowiedziała co się zdarzy i sprawdziło się!Jestem za:szok::-)

reklama
Do góry