reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
amelia2008-przeciez wiem:-D

Dziewczynki właśnie konsumuje moje śniadanie, choc nie wiem czy śniadaniem nazwać to można:-D Sucharek i czarna kawa:szok:

Za oknem pochmurnie:-(Co robicie w tak mroczny dzionek?No i dlaczego Was tu nie ma?

Powiem Wam, że Igusia mnie czasem bardzo rozśmiesza.Pyta mnie przed chwileczką jedząć bułkę z masłem:what it is?-pokazując na masło na bułce.
Ja odpowiadam:jak to co masło czyli butter.
Ona patrzy ze zdziwieniem i mówi butter flower.Nie wiem o co jej chodziło, ale powtórzyłam butter.
Ona zrobiła wielkie oczy i mówi aaa...butter.Po chwili stwierdza:yellow butter.
Ja na to: tak Kochanie.
Ona z wielka radością: it sounds great.
Gdybyście widziały naszą, jakże poważną dyskusję:-D

Ostatnia edycja:
Amelia2008- to,co Ci przepowiedziala to sie sprawdzilo?A jak wrozyla??

olga79- eee,dlaczego mroczny dzionek????No,chyba,ze patrzysz na obrazki swojego meza....:-D:-DI jeszcze na kwiatkach sie nie znasz!hi,hi!

A na II Zlocie to ja Wam pokaze jak sie podswiadomosc czyjas wywoluje:cool2:O!
Bo to,ze zlot nie bedzie w lokalu tylko na jakiejs chacie to juz pewne,co??

A nowe mamusie co tak po katach sie ukrywaja??:confused:Do tablicy prosze podejsc............

A zeby przebudzic spiochy-troche sie teraz pobujamy:
Do konca wysluchac prosze!

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=w_KIsa5Sfv0"]YouTube - Kapela Ze Wsi Warszawa - Spiritual Revival[/ame]

Jesli bujanie sie komus spodobalo, to zapraszam na Festival of World Cultures bo tam Kapela Ze Wsi Warszawa bedzie grac:-)

A ja jestem najwieksza fanka tego zespolu:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A bo znam ludzi z Kapeli osobiscie:tak:

A chwale sie.A co!?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
azabelka-czy my mieszkamy na tej samej wyspie?:-DJa za oknem mam ciemne chmury.Wiszą tutaj nad nami..
Kobieto ja sie Ciebie coraz bardziej boję:szok:Z Ciebie to jakaś czarownica, bo, że jędza to już wiemy:-D:-D
Ja nie wiem co Ty chcesz nam zrobic Ty diabelskie nasienie!?
To brzmi podejrzanie nasiadówa w domu przy winie z dodatkiem żeń szenia-bo założę się, że aine nie omieszka nas poczęstować:-DDo tego wszystkiego wywoływanie podświadomości. Ja na żadne orgie się nie piszę:szok::-D

Zaraz przesłucham te Twoje tum tu ru rum:tak::-)

Ostatnia edycja:
Manija- na Festiwalu bedziecie juz odobno czy dalej 2w1?????A to tylko ten utwor w rytmie reggae-taka koncepcja plyty,bo Kapela wylacznie folk world music rznie:-)Oberki i tym podobne:-)hi,hi

Natomiast jesli chodzi o wywolywanie podswiadomosci- legalny i bezbolesny sposob!!:happy2:
Prosze mi tylko ksiazeczke do nabozenstwa (mala,kwadratowa) przygotowac!I to nie ma nic wspolnego z duchami!!!!!!
Chociaz jak zobaczycie jak ksiazeczka sie obkreca-przejda Was ciarki,oj,przejda........

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Azabelka pewnie jeszcze 2w1, ale jesli mlode sie wykluje przed festiwalem, to wtedy mu daruje te tlumy i halas i dopiero w przyszlym roku ;-)
A ta obracajaca sie ksiazeczka brzmi strasznie! :szok:
Juz chyba wole zeby ktos mi wywołał poród ha ha :-D
Podswiadomosc zostawie sobie na pozniej :-D

Do góry