reklama
A
azabelka
Gość
Eeee, i tak by Was temat nie interesowalNie o piciu i nie o dzieciach
Probuje: gotowac obiad,bawic sie w namiocie z Kacperekiem,odpisywac na gg-wszystko rownoczesnie
Wiec nie bede sie wdawac w szczegoly...
Probuje: gotowac obiad,bawic sie w namiocie z Kacperekiem,odpisywac na gg-wszystko rownoczesnie
Wiec nie bede sie wdawac w szczegoly...
Eeee, i tak by Was temat nie interesowalNie o piciu i nie o dzieciach
Ojjj, Azabelka, ale masz o nas zdanie....:-):-)
Olga79
Fanka BB :)
Cześć Dziewczynki.
Dzis odsypiałam nockę.Wprawdzie wstałam juz jakis czas temu bo o 14, ale była u nas Gabrysia.Igusia zaakceptowała w pełni koleżankę.Teraz gdy wychodzi to jest płacz-tak sie wspaniale bawią:-)
Widzę, żę brak alkoholu we krwi wciąż i ciągleOj chyba muszę Was zabrac na małe co nieco
ruda-koniecznie wypróbuj martini z wódką.Fakt zwala z nóg.Ja pewnego pamietnego wieczoru.....zreszta co tu będę pisać, jak sie spotkamy to opowiem
emwu-dobre whisky nie jest złe, a co do win to uwieeelbiam do obiadku, albo do kolacji.Do tego serek pleśniowy, oliwki.Niebo w gębie.Popieram Twojego pana M. czerwone winko to jest to.Choć białe i różowe również lubię, tylko zależy do jakiej potrawy:-)Jesli chodzi o piwo to równiez nie dla mnie.
azabelka-Ty jędzo co to za tajemniczy artykuł, o którym nie chcesz nam opowiedzieć.No i dlaczego nic się nie pochwaliłaś o swojej pisarskiej stronie.Widzę, że tajemnic skrywasz dosc sporo tak jak i Loretto Abbey;-)Ja po moich studiach, zaczełam następne-dziennikarstwo.No, ale cóż życie weryfikuje nasze niektóre decyzje.To nie był mój czas-nie skończyłam:-(
aine-widzę, że o mnie cięzko zapomnieć.Teraz nawet nawiedzam Cię w snach.Powiedz mi przynajmniej-byłam już szczupła?
manija-biedaczku, jak ząb?
gosiu7267, amelia2008-ja równiez przybedę do ainePrzecież nie mogę opuścić spotkania z Wami Kobietki.
No własnie, a kiedy znów ktoś do mnie zawita wstręciuszki?No i kiedy kolejne wyjście?Czy ja tu musze wszystkich mobilizować.Nie dość, że najwiecej gada, pije to jeszcze wyciaga Was z domów.Zaczynam się obawaiać czy Wasi mężowie pozwolą Wam się spotykać ze mnąBo wygląda to chyba tak- Olga samo zło
Dzis odsypiałam nockę.Wprawdzie wstałam juz jakis czas temu bo o 14, ale była u nas Gabrysia.Igusia zaakceptowała w pełni koleżankę.Teraz gdy wychodzi to jest płacz-tak sie wspaniale bawią:-)
Widzę, żę brak alkoholu we krwi wciąż i ciągleOj chyba muszę Was zabrac na małe co nieco
ruda-koniecznie wypróbuj martini z wódką.Fakt zwala z nóg.Ja pewnego pamietnego wieczoru.....zreszta co tu będę pisać, jak sie spotkamy to opowiem
emwu-dobre whisky nie jest złe, a co do win to uwieeelbiam do obiadku, albo do kolacji.Do tego serek pleśniowy, oliwki.Niebo w gębie.Popieram Twojego pana M. czerwone winko to jest to.Choć białe i różowe również lubię, tylko zależy do jakiej potrawy:-)Jesli chodzi o piwo to równiez nie dla mnie.
azabelka-Ty jędzo co to za tajemniczy artykuł, o którym nie chcesz nam opowiedzieć.No i dlaczego nic się nie pochwaliłaś o swojej pisarskiej stronie.Widzę, że tajemnic skrywasz dosc sporo tak jak i Loretto Abbey;-)Ja po moich studiach, zaczełam następne-dziennikarstwo.No, ale cóż życie weryfikuje nasze niektóre decyzje.To nie był mój czas-nie skończyłam:-(
aine-widzę, że o mnie cięzko zapomnieć.Teraz nawet nawiedzam Cię w snach.Powiedz mi przynajmniej-byłam już szczupła?
manija-biedaczku, jak ząb?
gosiu7267, amelia2008-ja równiez przybedę do ainePrzecież nie mogę opuścić spotkania z Wami Kobietki.
No własnie, a kiedy znów ktoś do mnie zawita wstręciuszki?No i kiedy kolejne wyjście?Czy ja tu musze wszystkich mobilizować.Nie dość, że najwiecej gada, pije to jeszcze wyciaga Was z domów.Zaczynam się obawaiać czy Wasi mężowie pozwolą Wam się spotykać ze mnąBo wygląda to chyba tak- Olga samo zło
Amelia2008
och ty kobieto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!do mnie niemozesz sie wybrac a moze razem z aine do mnie wy przyjedziecie?Uf,wrocilam z pracy.Ciezko bylo...dobrze,ze tylko do 14.Aniu-dzisiaj u nas krupnik))Kiedy Wiola bedzie u Ciebie??Moze w koncu u Ciebie ja dopadne,bo do niej jakos nie moge sie wybrac,wiecznie mi cos wypadnie.
a do ani w nastepnym tygodniu jakos mam wpasc jeszcze niewiem ktory dzien ani pasuje procz wtorku
86ruda-napisz mi jak sie robi te piersi w sosie to zrobi e kubie cos nowego bo ja wiesz nieumiem tak jeszcze gotowac wiec on sie ucieszy jak cos nowego
aine-dziekuje ci za ten przepis z pomidorkami pod pierzynka zrobilam kubie i na grilu i wszyscy byli zachwyceni teraz kuba mowi ze jego ulubiona przystawka to pomidorki
jak przyjade do ciebie to wezme kartke i dlugopis i mi podasz pare roznych przepisow oki?
taksamo olge79 poprosze bo wy dziewczynki dobrze gotujecie i smacznie,OLGA ty w snach moich jestes zawsze osa!!!!!!!!!!!!!!,a pracujesz w radiu zet
Ostatnia edycja:
a do ani w nastepnym tygodniu jakos mam wpasc jeszcze niewiem ktory dzien ani pasuje procz wtorku
Amelia, przecież wiesz, ja prowadzę osiadły tryb życia, hihihi:-)Pasuje mi każdy dzień, no chyba że-odpukać-coś wypadnie. W każdym razie jeszcze się umówimy.
Olga, a co do wpływu, jaki na mnie wywierasz-już gadałyśmy o tym;-), więc nie kokietuj ty świrku
Olga79
Dziewczynki, czekam na propozycje.Kiedy i u kogo-bo widzę, że tworzy się kolejka?Aine usprawiedliwiona, ale reszta.Ruchy Kluchy,leniweMam równiez nadzieje, że i do mnie przybędziecie.Zresztą Aine wiesz, że my Cie i tak nawiedzimy-jak nie w snach to w realu
amelia2008-nie ma sprawy, służę przepisami
aine-wiem, wiem:-)
amelia2008-nie ma sprawy, służę przepisami
aine-wiem, wiem:-)
Ostatnia edycja:
Amelia2008
dziewczynki ktora z was ma samochod i jest wolna w niedziele rano?zaplace za benzyne potrzebuje na lotnisko pojechac
reklama
Olga79
amelia2008-rewelacyjny jest Aircoach.Jest pewny.W niedziele też jeździ dosc czesto.Wprawdzie jechaliśmy nim raz bo zazwyczaj korzystamy z taxi, ale warto nim jechać.Tani i niezawodny.Sprawdź sobie rozkład.Wiem, że możesz mieć obawy co do tego czy jeździ o czasie, ale ja zapewniam, że tak.Tylko musicie wziąc pod uwagę, że jedzie około 50 minut na lotnisko.
Podziel się: