reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
Eeee, i tak by Was temat nie interesowal:tak:Nie o piciu i nie o dzieciach:-D:-D

Probuje: gotowac obiad,bawic sie w namiocie z Kacperekiem,odpisywac na gg-wszystko rownoczesnie:szok:
Wiec nie bede sie wdawac w szczegoly...

Uf,wrocilam z pracy.Ciezko bylo...dobrze,ze tylko do 14.Aniu-dzisiaj u nas krupnik;)))Kiedy Wiola bedzie u Ciebie??Moze w koncu u Ciebie ja dopadne,bo do niej jakos nie moge sie wybrac,wiecznie mi cos wypadnie.

Cześć Dziewczynki.

Dzis odsypiałam nockę.Wprawdzie wstałam juz jakis czas temu bo o 14:szok:, ale była u nas Gabrysia.Igusia zaakceptowała w pełni koleżankę.Teraz gdy wychodzi to jest płacz-tak sie wspaniale bawią:-)
Widzę, żę brak alkoholu we krwi wciąż i ciągle:-D:-D:-DOj chyba muszę Was zabrac na małe co nieco:-D
ruda-koniecznie wypróbuj martini z wódką.Fakt zwala z nóg.Ja pewnego pamietnego wieczoru.....zreszta co tu będę pisać, jak sie spotkamy to opowiem:-D
emwu-dobre whisky nie jest złe, a co do win to uwieeelbiam do obiadku, albo do kolacji.Do tego serek pleśniowy, oliwki.Niebo w gębie.Popieram Twojego pana M. czerwone winko to jest to.Choć białe i różowe również lubię, tylko zależy do jakiej potrawy:-)Jesli chodzi o piwo to równiez nie dla mnie.
azabelka-Ty jędzo co to za tajemniczy artykuł, o którym nie chcesz nam opowiedzieć.No i dlaczego nic się nie pochwaliłaś o swojej pisarskiej stronie.Widzę, że tajemnic skrywasz dosc sporo tak jak i Loretto Abbey;-):-DJa po moich studiach, zaczełam następne-dziennikarstwo.No, ale cóż życie weryfikuje nasze niektóre decyzje.To nie był mój czas-nie skończyłam:-(
aine-widzę, że o mnie cięzko zapomnieć.Teraz nawet nawiedzam Cię w snach.Powiedz mi przynajmniej-byłam już szczupła?:-D
manija-biedaczku, jak ząb?
gosiu7267, amelia2008-ja równiez przybedę do aine:-D:-DPrzecież nie mogę opuścić spotkania z Wami Kobietki.

No własnie, a kiedy znów ktoś do mnie zawita wstręciuszki?No i kiedy kolejne wyjście?Czy ja tu musze wszystkich mobilizować.Nie dość, że najwiecej gada, pije to jeszcze wyciaga Was z domów.Zaczynam się obawaiać czy Wasi mężowie pozwolą Wam się spotykać ze mną:-D:-D:-DBo wygląda to chyba tak- Olga samo zło:-D:-D:-D

Uf,wrocilam z pracy.Ciezko bylo...dobrze,ze tylko do 14.Aniu-dzisiaj u nas krupnik;)))Kiedy Wiola bedzie u Ciebie??Moze w koncu u Ciebie ja dopadne,bo do niej jakos nie moge sie wybrac,wiecznie mi cos wypadnie.
och ty kobieto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!do mnie niemozesz sie wybrac a moze razem z aine do mnie wy przyjedziecie?
a do ani w nastepnym tygodniu jakos mam wpasc jeszcze niewiem ktory dzien ani pasuje procz wtorku

86ruda-napisz mi jak sie robi te piersi w sosie to zrobi e kubie cos nowego bo ja wiesz nieumiem tak jeszcze gotowac wiec on sie ucieszy jak cos nowego
aine-dziekuje ci za ten przepis z pomidorkami pod pierzynka zrobilam kubie i na grilu i wszyscy byli zachwyceni teraz kuba mowi ze jego ulubiona przystawka to pomidorki
jak przyjade do ciebie to wezme kartke i dlugopis i mi podasz pare roznych przepisow oki?
taksamo olge79 poprosze bo wy dziewczynki dobrze gotujecie i smacznie,OLGA ty w snach moich jestes zawsze osa!!!!!!!!!!!!!!,a pracujesz w radiu zet

Ostatnia edycja:
a do ani w nastepnym tygodniu jakos mam wpasc jeszcze niewiem ktory dzien ani pasuje procz wtorku

Amelia, przecież wiesz, ja prowadzę osiadły tryb życia, hihihi:-)Pasuje mi każdy dzień, no chyba że-odpukać-coś wypadnie. W każdym razie jeszcze się umówimy.
Olga, a co do wpływu, jaki na mnie wywierasz-już gadałyśmy o tym;-):-D, więc nie kokietuj ty świrku:-D

Dziewczynki, czekam na propozycje.Kiedy i u kogo-bo widzę, że tworzy się kolejka?Aine usprawiedliwiona, ale reszta.Ruchy Kluchy,leniwe:-D:-D:-DMam równiez nadzieje, że i do mnie przybędziecie.Zresztą Aine wiesz, że my Cie i tak nawiedzimy-jak nie w snach to w realu:-D
amelia2008-nie ma sprawy, służę przepisami:tak:
aine-wiem, wiem:-)

Ostatnia edycja:
reklama
amelia2008-rewelacyjny jest Aircoach.Jest pewny.W niedziele też jeździ dosc czesto.Wprawdzie jechaliśmy nim raz bo zazwyczaj korzystamy z taxi, ale warto nim jechać.Tani i niezawodny.Sprawdź sobie rozkład.Wiem, że możesz mieć obawy co do tego czy jeździ o czasie, ale ja zapewniam, że tak.Tylko musicie wziąc pod uwagę, że jedzie około 50 minut na lotnisko.

Do góry