reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Dzieki Aine, wzielam Panadol (ten zielony- podobno bezpieczny), ale tylko pol tabletki i jest troszke lepiej. Dziala tylko w polowie, chyba łykne reszte :)
Jesli nie minie za kilka godzin, jutro jedziemy do dentysty i niech sie dzieje co chce :-(

I raczej nie piłeczka, a baryłka :-D

reklama
Jak zwał, tak zwał, brzusio naprawdę śliczny;)

ja się już kładę, bo jutro(dzisiaj!) trzeba wstać do małej. Manija, z takich babcinych metod na uśmierzanie bólu zęba pamiętam np. taką, ze się sypie na ząbka odrobinę soli:confused: Nie wiem, nie próbowałam, być może działa. Albo płukanie szałwią.A może masz żel Bonjela ? W każdym razie dentysta to najlepsze rozwiązanie-powodzenia:) Dobranoc:)

Czesc dziewczynki
Pusto tutaj dzisiaj rano. No, coz sie dziwic skoro po nocach buszowaly sowy jedne.
Manija jak zabek? Pomoglo cos?
Ja tak z doskoku bo na 16 ide do pracy. Musze jeszcze troszke mieszkanko ogarnac no i siebie. A problem mam spory. Lecimy do Polski juto raniutko wiec popakowalam juz wszytkie ciuchy w ktore wlaze i teraz nie mam co ubrac do pracy... hi hi. Ale sie moj M smial ze mnie wczoraj jak wciskalam na siebie te przymale szmatki :). I pyta
- kiedy Ci urosl ten brzuch ? Jak wychodzilem to byl mniejszy. Myslalem ,ze bylem na tym piwie 3 godziny a nie 3 miesiace.
- ha ha ha - very funny !!!! Cwaniaczek jeden.

O jezusku ! Tyle stron o piciu??
Dreczycielki jedne! Wcale nie mysla o tym , ze tu kilka ciazowek jest . Milo to tak - ochoty narobic majac swiadomosc ,ze nie wszytkim mozna :)

Jak juz tak przeszlyscie na ten mokry temat to ja...:

Whisky , whisky , whisky - uwielbiam (teraz to mi pozostalo wachanie - po kolacji zazwyczaj siegam do stojaka z alkoholem , biore ta do polowy pelna buteleczke i wacham.... wspanialy zapach - i tyle - potem ja zakrecam i ze smutna mina ide do lodowki po soczek)

Na drugim miejscu - wyglada elegancko ale to zabojca - martini bianko z wodka. Pol na pol i zielona cytrynka . Wodki nie czuc absolutnie. Upicia nie czuc tez - potem czlowiek wstaje i buuuum - Kto mi podcial sciegna w nogach !!!!???:szok:

Piwa nie lubie - za duzo plynu jak dla mnie. No chyba ,ze jedno i to z soczkiem w baaardzo upalne lato.
Wodka sama w sobie - jak mialam lat 16-18 byla ok teraz juz bleeee:no:. Jak nie ma wyboru to zwykly drink wodka/cola lub wodka/sok grejfrutowy moze byc.
Wsciekle psy - kiedy byl etap wodki byla to najlepsza zabawa. Tak na marginesie to moj M nigdy nie pil . Chyba musze go poczestowac jak bedziemy w Polsce.
Wina- lubie tylko biale do kolacji. Czerwone - jakos przejdzie ale nie jestem winiarka. W orzeciwienstwie do mojego M. On uwielbia wino czerwone.

emwu-musze wyprobowac te marini bianco z wodka ,jak jej nieczuc to mozna popic troszke apotem kuba mnie wezmie na raczki(i zaniesie do sypialni) niech trenuje przed slubem hahahaha
a i moze cie odwiedze dzisiaj bo ide do tesco i do kubusia mojego zobaczyc
aine-robaczku pewnie spisz,pamietaj w nastepnym tygodniu jestem u ciebie z Amelia na kawce
manija-jak sie czujesz ?przestal bolec zab?.Ja w PL leczylam zeby kanalowo i mi zalozyl taki lek na 1 miesiac mialam w maju wrocic go zdjac i wsadzic plombe i niebylam i ciagle go mam ,jak wypadnie to bedzie bida

Cześć dziołchy!
emwu, dowcipnis z tego Twojego:-D
amelia, pamiętam, pamiętam...;)
manija pewnie u dentysty się poci, bidulka...

A ja dziewczyny chyba za dużo czasu spędzam na forum, bo mi się śniłyście:-D Wiele nie pamiętam, ale zapamiętałam np. , że Olga kupiła jakieś orzechy w kiosku w Polsce, a w środku były robaki, więc narobiła rumby:-D a Manija maiła koncerty w operze we Wrocławiu, hihihihi. Widzę przed oczami taki plakat ze snu: imię, drugie imię, nazwisko, zdjęcie a pod spodem"mezzosopran"!!!!:-D:-D:-D Nie cierpię opery , ale pamiętam, że wszystkie babeczki z forum się na ten koncert wybierały, hahahahahaah:-D

Ostatnia edycja:
aine-swietny sen,mi sie ostatnio nic niesni ,albo sni mi sie tylko ze ja niepamietam.Jak zwykle olga smieszka musi nas wszedzie rozsmieszac nawet i w snie jej sie cos przytrafilo z robalami

aine -weszlam na ta stronke co mi przeslalas z kursami i zrobilam sobie test zeby sprawdzic swoja wiedze(itak wiedzialam ze nieznasz angielskiego)i mi wyszlo 13pktna 45 i odpisali mi ze poziom podstawowy .tylko ze spotkanie maja 25wrzesnia lub 27wrzesnia aja dopiero 27wrzesnia wracam z Portugalii

Ostatnia edycja:
reklama
Zagladam tu do Was,ale troche w innych rejonach jestem- artykul se pisze dla takiego jednego...;-)
Widze,ze recesja wszedzie- i forum dopadlo:szok::-D

Do góry