reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
Amelia2008 zaraz odpisuje:-)
Dziewczyny ale mnie temat ominął, tylko płakać;-)Ja to w genach mam po tatusiu potrzebę uzupełniania promili, oczywiście z umiarem:-) .
Jak tylko wiem ze rodzyn jest safe to zdarzy mi sie nawet do tego papieroska zapalic hihihi Moj M. to taki piwosz, ze nawet do kibelka z towarzyszem zycia chodzi, a jak mu sie nie chce pivka nosic to rezerwe ma w "spłuczce" toalety - chyba taka jest tego czegoś nazwa:confused:

Ja czytam ksiazke od Ani wiec mnie wciagnelo na maxa!!!Spotkanie bylo SUPER ,dziewczyny i ich corcie przecudowne.Dzieki Wam wielkie,juz dawno mi tak milo nie bylo!!!Poza tym moj Olo padl juz po 19 i spi jak zabity,chyba za sprawa pierwszego calusa od dziewczyny-hi,hi!!!Mam nadzieje,ze juz niedlugo sie spotkamy.
WIOLA jasne,ze z Toba pojde.Obiecalam Ci piatek,ale nie dam rady,bo w koncu mi przyszlo pismo z CHB i musze isc do GP podbic,juz drugi miesiac mam wstrzymany,eh.poza tym Twoja mama wylatuje,wiec naciesz sie nia kobitko!!!

Hej:-) a ja zasnęłam po południu i jak zawsze jestem na siebie zła, bo potem w nocy ni mogę spać:-D

Śpicie już wszystkie??? Nie pogadamy o pijaństwie?:-D

Aine kochana- nie spimy. Cierpimy!
Jest godzina 02:48 a ja nie moge spac przez zęba cholernego! :wściekła/y:
W pozycji pionowej nawet bardzo nie boli, ale jak tylko sie poloze zaraz mnie rozrywa w gębie.. :errr:
Probowalam zasnać pólpodparta, ale sie wkurzylam, zalozylam szlafrok, kapcie, wzielam laptopa i kwitne przy stole w kuchni...

NIech mnie ktos dobije...:oo2::sad::unsure:

reklama
Manija, a wzięłaś coś przeciwbólowego? Apap można w ciąży...A może płukaj czymś tego zęba? I dziwne jest to, że w pozycji pionowej jest ok, a jak się położysz-boli.Może spróbuj spać na stercie poduszek, co? No i myślę, że bez dentysty się nie obędzie.
A ja też nie mogę zasnąć, na szczęście z innego powodu. Właśnie sobie obejrzałam Twoją galerię brzuszków na nk-ale fajna piłeczka:)

Do góry