reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z RZESZOWA

@nafoczka tak siąpi delikatnie ... już myślałam że będzie nie wiadomo co bo zagrzmiało i ciemno się zrobiło , ale na razie spokój ...oby w nocy nie straszyło ...jak daje rade ? wiatrak chodzi w pokoju bo by sie nie dało spać :p własnie pogode oglądam iiii upałów ciąg dalszy jutro od 32-34st ... wokół nas pokazują burze niestety na noc ;/

reklama
@nafoczka tak siąpi delikatnie ... już myślałam że będzie nie wiadomo co bo zagrzmiało i ciemno się zrobiło , ale na razie spokój ...oby w nocy nie straszyło ...jak daje rade ? wiatrak chodzi w pokoju bo by sie nie dało spać :p własnie pogode oglądam iiii upałów ciąg dalszy jutro od 32-34st ... wokół nas pokazują burze niestety na noc ;/
No pisałam ci ze idzie do ciebie :) my mieszkamy na poddaszu, o 9 zamykam szczelnie wszystko ale już ok 15 rusza u nas klima bo nie daje rady żyć a u teściów siedzieć nie będę choc oni nizej maja ok :p nie pytaj potem jaki jest rachunek za prąd :)

Ma-sa-kra. Niby już trochę lepiej się oddycha, ale to jeszcze nie to. Jak się ciemno zrobiło to myślałam, ze lunie porządnie, ale gdzie tam...
Z jednej strony fajnie, bo ciepło, ale z drugiej to to jest lekkie przegięcie ;)
Jakie plany na resztę wieczoru?

Ma-sa-kra. Niby już trochę lepiej się oddycha, ale to jeszcze nie to. Jak się ciemno zrobiło to myślałam, ze lunie porządnie, ale gdzie tam...
Z jednej strony fajnie, bo ciepło, ale z drugiej to to jest lekkie przegięcie ;)
Jakie plany na resztę wieczoru?
Lezec na golasa :D może schodzilo ale wilgoć podnioslo chyba na 100%
Ps badziemy ogadać "grę o tron" ogladala któraś? Mega polecam :)

A to jak chyba każdy dzisiaj w swoim domu :D
Nie oglądałam, nie moje klimaty ;) mąż ogląda mecz, dzieci śpią, wiec ja zabieram się za książkę :)

Lezec na golasa :D może schodzilo ale wilgoć podnioslo chyba na 100%
Ps badziemy ogadać "grę o tron" ogladala któraś? Mega polecam :)
Wiesz co czytasz mi w myślach [emoji4] ściąglam wszystkie sezony właśnie oglądamy 1 odcinek [emoji3]
O rachunki nawet nie pytam haha

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Gre o tron kiedys zaczęłam ogladac, mnie seriale zbyt wciagaja, pozniej mam problem przestac, dlatego unikam jak ognia.
U mnie tez wczoraj bylo bardzo goraco, chwile pokropilo ale to nie pomoglo. Dzis znów upal :( siedze w domu, nie wychodze chyba ze musze, dobrze ze choc nie puchne.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My wczoraj obejrzeliśmy 2 odcinki :) I jestem już wciągnięta xD my dużo seriali oglądamy lubimy :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry